2007-06-06

Bråk, bråk, bråk...

I dag är det tydligen bråk mellan demonstranter i Stockholm igen.

Det är ju fan att kravallvänstern aldrig kan lära sig att även idioter har yttrande- och mötesfrihet.

"Extremhögern" skall bekämpas i en öppen och hederlig debatt - inte göras till martyrer.

Och som vanligt kan man undra om vänstern verkligen har tänkt igenom vad det skulle innebära med våld som politiskt maktmedel...

Svenska Dagbladet - Dagens Nyheter

6 kommentarer:

  1. Jaha, så råkade jag postade denna kommentar i en annan bloggpost också... Här passar den lite bättre.

    Det är ju bedrövligt att kravallvänstern alltid får nazisterna att framstå i bättre dager. Precis som under Salemmarschen har nazisterna krav på sina deltagare: "klä er propert, alkohol är förbjudet, cigarettrökning också under marschen, verbala utspel från motdemonstranter bemöts med tystnad." Och så går de ju i raka led...

    SvaraRadera
  2. Det är ju lite lustigt att just vänsterfolk verkar tro att det går att "bomba fram" demokratiskt tänkande, då taktiken tydligen är att klå upp högerextremisterna så mycket som möjligt.

    SvaraRadera
  3. Vänstern skiter i mötes-och-yttrandefrihet. Går man in på t.ex socialism.nu så förstår man hur de tänker.

    Ur vänsterns synpunkt handlar det om att till varje pris få allting förutom högerpolitik att sluta existera. Saker som "rättigheter" skiter man i. Man vill få till det klasslösa samhället, och om man måste misshandla eller använda våld för att det ska uppstå, då gör man det. Det är "ändamålet helgar medlen" till varje pris.

    För att citera en på socialism.nu "Vi skiter i dina liberala så kallade 'rättigheter', det här är klasskamp!"

    SvaraRadera
  4. AFA och andra vänsterorganisationer ger SD trovärdighet i dennes retorik att de är motarbetade av etablisemanget och deras beväpnade svans - då vänster varit vid makten längst. Detta oavsett vart jag anser SD stå på höger-vänster-skalan.

    Vill man bemöta SD så skall man behandla de som vilket annat parti som helst. Skit i att fokusera på deras insöade flyktingretorik. Låt de besvara samtliga andra frågor som alla andra partier måste behandla med. Påvisa att partiet ifråga ÄR ett i grunden fåtals-frågeparti med flummiga och diffusa svar, full av hembyggdsretorik och överförmynderi.

    De är så långt ifrån ett liberalt man kan komma och det bör vara enkelt att påvisa.

    Istället skickar man Mona att debattera flyktingfrågor och misslyckad integration. Gratispoängen läggs upp på löpande band.

    SvaraRadera
  5. liam: Du har rätt. Stora delar av vänstern skiter högaktningsfullt i de liberala rättigheterna. Socialismen ÄR en totalitär lära.

    SvaraRadera
  6. I min text skulle det förstås stå "Få allting förutom *vänsterpolitik* att sluta existera".

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.