2008-06-22

MUF-ordföranden lämnar (m)?

Moderata Ungdomsförbundets ordförande, Niklas Wykman, skriver att han inte kan fortsätta stödja sitt parti om det håller fast vid ett ja till FRA-avlyssningen.

Respekt!

Länk»

5 kommentarer:

  1. Ang FRA.

    Man hör fler och fler unga som uttrycker hopplöshet för svensk politik och framtid. Många kommer att sluta rösta. Tyvärr. Hela den här historien är väldigt obehaglig.

    SvaraRadera
  2. På politikerboggens kommentarer ryktas om att Fredrik Schulte lämnat MUF:s förbundstyrelse efter att han kritiserats av Wykman för sitt FRA-ja.

    Du brukar ha koll? vet du om det stämmer?

    SvaraRadera
  3. Att folk slutar rösta är inte dåligt. Tvärtom, det är alldeles utmärkt. Illusionen om demokratins förträfflighet börjar krackelera.

    SvaraRadera
  4. Verkligen synd om Wykman försvinner. Aldrig tidigare har en MUF-ordförande stått upp för sälarna. Han kommer att saknas. Och hur ska det gå för ungdomarna? Han skulle ju göra MUF till en fackförening för alla ungdomar. Vart ska de ta vägen?

    SvaraRadera
  5. Respekt? Jag har ingen större respekt för Wykman. Så många dumma saker han har sagt under sin tid som ordförande för MUF, vore det endast önskvärt om han avgick. Jag bryr mig inte ens om varför han avgår.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.