2009-04-30

Maila in frågor om telekompaketet till Torstensson!

På måndag håller Näringsdepartementet och infrastrukturminister Åsa Torstensson ett journalistseminarium (bloggare är inte välkomna) om telekompaketet.

Allmänheten är dock välkommen att sända in frågor. Gör det!

Ett tips på fråga är: Om telekompaketet är så harmlöst som Torstensson påstår – hur kommer det sig då att den franska regeringen hänvisar till skrivningar i paketet för att rättfärdiga avstängning av fildelare och Hadopi-lagen?

(Och om du skulle råka vara riktigt påläst på telekompaketet, identifiera och lyft då fram de vanskliga skrivningarna och fråga vad som menas med dem.)

Läs mer här och sänd frågor till telekompaketet@enterprise.ministry.se.

3 kommentarer:

  1. Några saker att fråga Åsa om.

    Monica Horten via Google översättning.
    http://www.iptegrity.com/index.php?option=com_content&task=view&id=290&Itemid=9Sex medlemmar av Europaparlamentet har lagt fram AT & T: s förslag att begränsa användarnas tillgång till Internet.Written by Monica Horten
    Mar 25, 2009 at 03:01 PM

    Sex ledamöter har tagit text som tillhandahålls av den amerikanska telekom multi-nationella, AT & T, och klistras in den direkt i ändringsförslagen till de samhällsomfattande tjänsterna direktiv i telekompaketet. De sex är Syed Kamall, Erika Mann, Edit Herczog, Zita Pleštinská, Andreas Schwab, och Jacques Toubon.

    AT & T och dess partner Verizon vill tillsynsmyndigheterna i Europa att hålla händerna-off ny nätverksteknik som ger möjlighet för bredbandsleverantörer att inskränka eller begränsa användarnas tillgång till Internet. De har tillsammans med en grupp andra telekomföretag att lobba i den här frågan. Deras krav utgör ett hot mot neutraliteten i nätet, och på en annan nivå, till miljontals web företag i Europa.

    SvaraRadera
  2. Fjellner tycks numera stå bakom privatpoliser och blockering av "unlawful content"

    http://www.iptegrity.com/index.php?option=com_content&task=view&id=328&Itemid=9

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.