2009-09-15

Ett brev betyder så mycket...

Röstade du borgerligt i riksdagsvalet 2006?

Skriv då ett brev eller ett vykort till ledamöterna från din valkrets, som representerar det parti du röstade på. Berätta att ditt fortsatta stöd beror på hur de kommer att handla när det gäller till exempel FRA och teledatalagringen. Integritet och respekt för individen eller övervakning och storebrorsfasoner?

Ledamöterna hittar du här.

Adressen är: Sveriges Riksdag, 100 12 Stockholm.

Vill du sända ett meddelande via e-post, då finns adresserna också via länken ovan. Men se då till att det tydligt framgår att det är ett personligt, individuellt formulerat mail, inte något massutkick.

Håll en anständig ton. Tanken är att påverka ledamöterna, inte få dem att gå i baklås.

5 kommentarer:

  1. Den 15 december lägger regeringen förslag till ändringar i grundlagen. Förmodar att Integritetsskyddskommitténs betänkande är inbakat.

    Kan ju vara värt att hålla koll på, och möjligen lobba på som (ännu) utomparlamentarisk aktionsgrupp.

    SvaraRadera
  2. Ändringar i grundlagen av dagens politiker, nej tack. De kommer väl ändra våra grundlagar så hela krafset blir tolkningfrågor, så de sedan kan dra igenom sin smörja precis som de vill.

    SvaraRadera
  3. Ännu bättre är att skriva ett brev med initierade synpunkter på någon annan fråga. Sen kan man avluta med att man är tveksam till att rösta på kandidaten/partiet pga FRA-lagen.

    SvaraRadera
  4. Skicka gärna även ett vykort och visa uppskattning för att de uppfyllt sina vallöften och sänkt skatten. Om den rödgröna röran och piratpartiet tar över lär det tyvärr inte dröja länge innan återställarna kommer.

    SvaraRadera
  5. @Anonym 11:45
    citat
    Om den rödgröna röran och piratpartiet tar över lär det tyvärr inte dröja länge innan återställarna kommer.
    slut på citat
    Helt riktigt om de rödgröna får majoritet tack vare Piratpartiet blir det som konsekvens att Rick Falkvinge(PP) röstar ja till Förmögenhetsskatt, Arvsskatt, Gåvoskatt och Fastighetsskatt!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.