2010-06-29

Jag tror jag är kär

Magnus Betnér lustmördar sverigedemokraterna...

15 kommentarer:

  1. Även om jag gärna håller med honom är hans argumentation långt från perfekt. Tycker det känns oväntat att se dig inte analysera mera.

    Jag har skrivit inlägg #49 hos betner men tycker det känns lite ohövligt att klistra in allt här med.

    Men kontentan av vad jag tycker är att betner anser en grupp som själva betalar igen sitt socialbidrag och a-kassa som självförsörjande. Han anser också att problemgrupper ska lösas med bättre integrationspolitik. Inget nytt under solen där, men ingen lösning på hur det ska utföras.

    SvaraRadera
  2. Grattis HAX.
    Jag medger att jag aldrig väntat mig att du skulle falla för just Betnér men jag kan se vad du fastnade för.

    Jag får själv lust att skicka blommor.

    SvaraRadera
  3. jag funderar på att rösta antingen PP eller SD. och ni kallar varandra tjuvar och rasister.. jag måste verkligen vara en dålig människa.

    SvaraRadera
  4. Det är positivt att någon försöker försvara den officiella svenska invandringspolitiken med sakliga argument och fakta. Efter valet 2006 uttalade alla partier i sjuklövern att de ”skulle ta debatten” med SD och med sakliga argument visa att SD har fel.

    Av detta har inget inträffat. Istället försöker den svenska PK-överheten att till varje pris mörklägga, dölja och ljuga om baksidorna med den svenska massinvandringen.

    När svenska tidningar rapporterar om brottlingar lämnar man ut namn och foto redan på misstanke när det är fråga om etniska svenskar medan invandrare skyddas och vitpixlas trots fällande domar och mycket grova brott. Om svennarna fattade hur stor del av brottsligheten som beror på invandrare skulle de kanske dra fel slutsatser.

    Den värsta lögnen är dock bluffen och de sentimentala manipulationerna kring de ”ensamma flyktingbarnen”. I verkligheten är detta unga män som nästan alltid är över 18 och ljuger om sin ålder och att de saknar anhöriga. När de väl fått sitt PUT dyker det plötsligt upp 5-15 släktingar som vill få PUT som anhöriga.

    Migrationsverkets S-märkte chef har gett order om att handläggarna inte ska ifrågasätta ”barnens” påståenden om sin ålder och har avvisat elementära läkar/tandläkarundersökningar för att verifera påståendena om ålder. Vidare har Migrationsverkets chef stoppat DNA-prov för att fastställa om ”släktingarna” verkligen är anhöriga. Målet om kortare handläggningstider går före allt annat.

    Inget av detta rapporteras i gammalmedia där det är locket på till varje pris som gäller. De som ifrågasätter detta stämplas omedelbart som främlingfientliga rasist-fascister. Att Sverige har Europas mest extrema invandringspolitik och att vi tagit emot flest asylsökande/capita i hela världen i flera år är ett fakta som till varje pris måste döljas.

    Inför det brittiska valet gjorde CNN en opinionsundersökning som visade att 77% av väljarna ville skärpa invandringspolitiken. Båda Tory och Labour hade med krav på skärpt invandringspolitik i sina valmanifest och nu genomför den nya brittiska regeringen (ledd av Reinfeldts kompis Cameron) en kraftig skärpning. Samma politik som moderaterna på hemmaplan finner så avskyvärd att man hellre går i koalition med vänstern för att slippa ändra på den svenska PK-politiken. Sverige är undantaget och extremen i Europa. Men det får du aldrig veta från svenska gammalmedia.

    SvaraRadera
  5. Betnér är alltid läsvärd.

    SvaraRadera
  6. uppskattar betnér för det mesta. När han är bra är han riktigt bra, men det gäller mest när han angriper kristna.

    Såg ett klipp där han stand-up:ade i en moske...han såg ut som en liten skolgosse som verkade rädd för att säga minsta knyst.

    SvaraRadera
  7. Jaha du Emma, det var en hel del lösa påståenden men inte lika många källhänvisningar i din något tendentiösa text.

    SvaraRadera
  8. @Anonym 19:18,
    Eller så kan ju Du själv försöka utröna om Emma har rätt i det hon skrev?
    Måste all skriftlig kommunikation i ett kommentarsfält till en blog följa samma formalia som akademiska uppsatser?
    Googla!

    Expressens chefsredaktör Thomas Matsson har erkänt vitpixling. Att det sker i andra tidningar likväl är uppenbart för de som var ögon att se med.

    Vi tar in över 100 000 invandrare per år till ett land med 9 miljoner invandrare.
    Jag tycker att det är ganska extremt.

    SvaraRadera
  9. 'Vi tar in över 100 000 invandrare per år till ett land med 9 miljoner invandrare.'

    Magnus Betnér har även bemött den här lilla faktoiden som sverigedemokraterna gillar att sprida.

    Kortfattat. Den största gruppen, 20,000 av dessa invandrare, är svenska medborgare som bott utomlands. De största grupperna utländska medborgare kommer från våra grannländer. Invandrare från "avlägsna länder uppgår till ca 24,000 personer.

    Och på allt detta så har vi även en utvandring på 40,000 personer så Sverige går plus 60,000 invånare varje år på invandringen.

    SvaraRadera
  10. Dessutom är siffran 100000 / 9000000 invånare långt ifrån extrem. Med den ration ligger vi på 30e plats i världen enligt http://www.nationmaster.com/graph/imm_net_mig_percap-immigration-net-migration-per-capita , med många europeiska länder och västländer ovanför oss.

    SvaraRadera
  11. Jag kan förstå att ni som lever i gammalmedias informationsbubbla inte tror på detta.

    Om ni nu tror att SD bara bygger sin politik på fördomar och okunnighet rekommenderar jag varmt att ni läser bloggarna Politiskt Inkorrekt, Affes Statistikblogg och Fria Nyheter i ett par veckor. (Ni har ju rätt så ni borde ju snabbt hitta exempel på alla faktafel och fördomar.)

    Siffror om storleken på den svenska invandringen är enkel. Sedan 1990 har det biviljats över 1 miljon PUT (källa: Migrationsverkets hemsida). Samtidigt har Sveriges befolkning ökat från 8 till 9 miljoner så dessa båda siffror validerar varandra. För att få en känsla för vad det innebär i praktiken räcker det att gå och ställa sig i mitt stan i några "svenska" städer mitt på dan en vardag ett par timmar, eller åk ut till några betongförorter. Tänk då på att den etniskt europiska invandringen är osynlig när man bara tittar på folks hudfärg.

    SvaraRadera
  12. Kom just hem från underbara Paris och måste säga att det är slående hur vitt Stockholm är.

    I Stockholm är ju multikulturalism bara en kuriositet jämfört med Paris, där den verkligen formar samhället (på ett mestadels positivt sätt).

    Bara en observation.

    SvaraRadera
  13. Multikultur är inget fel på, när den får sköta sig själv genom ett fåtal enkla förhållningsregler. Det är bara när den upphöjs till ideologi, som den gjorts av det svenska politikeretablissemanget, som det börjar gå fel.

    SvaraRadera
  14. @John

    Paris. Satt du på ett trendigt fik i centrala Paris och njöt av multikulturen eller åkte du ut till Paris ändlösa förlorade betongförorter (Banlieue)?

    Gick du runt i förorterna ensam med en stor turist-Nikon på runt halsen? Eller kanske din blonda flickvän åkte dit ut ensam i en sexig kort kjol och lite häftig urringning för att få insupa all denna positiva "multikultur"?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.