2010-08-26

Sexualskräcken breder ut sig

I Uddevalla utreder polisen en ladies night på en nattklubb. Unga män framträdde med bar överkropp. Och kvinnor i publiken tog på dem.

Det misstänkta brottet är "pornografisk tillställning".

Sverige blir allt mer sexualneurotiskt.

6 kommentarer:

  1. Sverige kollar för mycket på USA igen snart så får vi väl beep ljud på svordomar och censur på naket på tv

    SvaraRadera
  2. Jösses!

    Ett steg till i sexualskräcken vore väl om nån fick för sig att anmäla de uppträdande männen för att sexuellt ha ofredat några i den kvinnliga publiken...

    SvaraRadera
  3. Nef: Vänta bara. Snart står Borgström, Bodström, Ask och framför allt Schyman där med anmälningarna.

    SvaraRadera
  4. men, faktiskt, det låter ju hemskt osederligt!
    Ska det kunna gå till så i vårat utvecklade Sverige?

    SvaraRadera
  5. Mikko/
    USA är visserligen alldeles för knökfullt av religiösa knäppskallar men de tillåter faktiskt strippklubbar och i vissa delstater är prostitution tillåtet, så i det här fallet är det nog Sverige som är föregångslandet.

    SvaraRadera
  6. Pendeln har helt klart svängt. Vi hade en gång en relativt liberal syn på sexualitet i Sverige, men nu sitter ett större gäng gamla gnällgubbar och surkärringar med illa dold triumf över att ha lyckats driva in oss i ett hörn där man i allt större grad lyckats genomdriva lagar mot vad som egentligen är helt normalt.

    "Barnporrlagen" som numer är tänjd till den gränsen att 17-åringar som sextar till varandra i lagens mening blir pedofiler, eller att serieläsare blir skyldiga till barnporrbrott är bara senaste utslaget av den vansinnigheten.

    Vad jag undrar är bara kort och gott: Varför fortsätter vi gå på sådana nitar?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.