2010-12-10

Ron Paul i Kongressen om Wikileaks



Direktlänk

10 kommentarer:

  1. Det finns ännu hopp för USA (om de väljer att lyssna på denne man och inte bara lönnmördar honom...)

    SvaraRadera
  2. skönt att se att det finns lite normalsinnade personer på andra sidan atlanten

    SvaraRadera
  3. Ron Paul är, som vanligt, underbar :-)

    SvaraRadera
  4. http://www.youtube.com/watch?v=QiKh9Ko3mw4

    SvaraRadera
  5. Han har rätt, som vanligt.

    SvaraRadera
  6. väldigt sällan man ser Ron Paul läsa så mycket innantill. Tyder på att han hade väldigt mycket fakta som han ville föra fram tydligt och inte enbart tala om ideologiskt ställningstagande.

    SvaraRadera
  7. Är mannen republikan? Jag hade avskrivit dem som en hög ultrakonservativa, religösa nötter. Gjorde en snabb titt på hans hemsida och den ger tyvärr lite konsipirationsvibbar, men jag ska definitivt följa upp honom lite mer. Det där talet var lysande.

    SvaraRadera
  8. @Anonym 23:04
    Ja Ron Paul är republikan. Tror att han var den enda som röstade emot Irak invasionen (inte säker på Afghanistan, men han har i alla fall uttalat sig kritiskt emot det)

    Jag kan tycka att han är lite konservativ i vissa frågor, och är dessvärre lite för religiös för min smak, men annars är han den som slåss hårdast för att minska USAs imperium.

    SvaraRadera
  9. Ron Paul är republikan på samma sätt som Reinfeldt är Moderat.

    En kvarleva från en svunnen tid då. I Ron's fall, så man nästan hör krafset av pennorna som undertecknade USA's författning.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.