2012-02-17

Efterlysning: Film från ACTA-demon

Oskari Pastilla är en finsk dokumentärfilmare, som följer ett antal ledamöter i Europaparlamentet. En av dem är Pirate MEP Christian Engström.

Tyvärr kunde han inte vara med vid demonstrationen mot ACTA i Stockholm härom veckan. Men han undrar om någon har videofiler av bra kvalitet från demonstrationen och på Christian när han talar – som han kan få använda i filmen.

If so, sänd en rad till hax (at) bahnhof.se – så ordnar jag samband.

2 kommentarer:

 1. But of course:

  http://www.youtube.com/watch?v=H4_mBTgVEOI&list=UUuI43XhDRLVTECCIi951Tug&index=1&feature=plcp

  SvaraRadera
 2. Jag filmade demon med min DSLR-kamera (EOS 7D) och spelade även in hela ljudet direkt från mixerbordet och har klippt ihop en 29 min lång film, men jag känner mig inte klar med den.

  Min filmning är tyvärr inte hela talen utan delar av dem, plus foton. Då Christian talade hade jag min 100mm lins på och stod nedanför talarstolen med stativ.

  Tänkte faktiskt komplettera min film med Christians foton som var CC'ade men har inte hunnit.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad, saklig och anständig samtalston. Kommentarer bör hålla sig till ämnet och föra diskussionen framåt. Kommentarerna är för tillfället modererade, på grund av för mycket trollande. Jag försöker titta igenom inkommande kommentarer ett par gånger om dagen, innan de släpps igenom.