2012-03-12

Att tala är silver. Att tiga är guld.

Det verkar som om sossarna håller på att bekräfta tesen att ju mindre en partiledare syns – ju bättre går det för partiet i fråga.

8 kommentarer:

  1. De har väl lärt sig av reinfelt som är osynlig så fort det osar bränt!!

    SvaraRadera
  2. Läget pekar på modell USA två stora partier. Miljöpartiet mitt emellan. Resten blir hängande utanför regeringar.

    SvaraRadera
  3. Det är ju svårt att göra bort sig om man håller käften...

    SvaraRadera
  4. ...och lyssna på Hax är Bajs

    2% äger hälften av alla tillgångar på jorden. Det har dem förskaffat sig via maffia metoder. Det är dessa 2% som gynnas av Hax idiotiska politiska tankegångar. Hax är en komplett idiot och han förtjänar att bli bespottad för sin fascism som han sprider, medvetet eller omedvetet.

    Ditt sosse trollande är tröttsamt. Sossarna är skit, men det är även du när det gäller dina politiska åsikter. Som människa är du bara tjock, gå ner i vikt.

    SvaraRadera
  5. Hax skriver: Håll en hyfsad, saklig och anständig samtalston.
    _________________________________

    Hax är aldrig saklig i sina ideologiska utläggningar. Samtalston är inget som kan uttryckas i ett skriftligt språk. Man kan efterfråga vårdad språkbruk om man är en snobb som Hax, men det är bara en maktteknik för att censurera folk från att uttrycka sig öppet vad de anser om Hax skitiga Nazist Politik.

    SvaraRadera
  6. Jag ber om ursäkt Hax, jag tycker du är korkad politiskt men alla personangrepp blev onödiga. Godnatt

    SvaraRadera
  7. Ja där lyckades du säkert övertyga många med ditt smidiga språkbruk...

    Tillbaka on topic så sade jag samma sak när Aftonblaskan började skriva om sossarnas "fantastiska" återkomst. Folk antar helt enkelt att de nu fått de sossar som de själva vill ha, i brist på bevis på motsatsen.
    Det ska bli intressant att se vad som händer framöver. Om de lyckas fortsätta gömma sig i skuggorna eller om de faktiskt vågar säga vad de står för sedan skiftet.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.