2012-11-25

FRA spökar vidare


Kommer du ihåg hur regeringen nästan vände ut och in på sig själv för att förklara hur noga och omdömesgillt FRA skulle skötas? Alla löften och garantier?

Efter den senaste granskningen av FRA:s massavlyssning av svenska folkets telekommunikationer sammanfattar IDG läget:

"FRAs egna dokument gör det inte tydligt varför avlyssning sker." »

Att vi FRA-kritiker hade rätt, det är redan bevisat. Nu skulle jag vilja veta: Vem skall ta det politiska ansvaret för fiaskot, för lögnerna?

Förmodligen ingen, eftersom vi aldrig ställer politiker till svars för sina beslut, i vårt land.

4 kommentarer:

  1. Kanske vi kan börja med Fredrick Federley

    SvaraRadera
  2. Skyll inte allt på Federley, du har 140 stycken andra anonyma röstboskap som hela tiden visat att de skiter i medborgarna och inte bara i denna omröstningen, i alla omröstningar sitter de som högavlönade får och lydigt trycker på knappen.

    SvaraRadera
  3. Vi får sätta vårt hopp till (pp) om att de framtida politiska ansvarsåtagandena kommer att skötas exemplariskt om det blir allvar av, vill säga. Men å andra sidan, ingen skall ju ha ansvar, det är ju liksom inskrivet i systemets regelverk. Är det därför vi ser en sån uppsjö galna idéer värkas fram i kanslikorridorerna? Det är ju som med EU:s femårsplaa..., f´låt, sjuårsbudget det krigas om nu i Bryssel. De e ju rena huggsexan om den ägarlösa penningsäcken i mitten av ringen. Att dom bara får hålla på ...

    /noone

    SvaraRadera
  4. Ja, varför ska inte en politiker kunna straffas för något sånt här? Varför ska politiker vara helt befriade från ansvar?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.