2017-01-17

Chelsea Manning benådad

Äntligen en god nyhet.

President Obama har benådat visselblåsaren Chelsea Manning. Eller snarare förkortat hans straff. Manning skall enligt uppgift släppas i maj månad.

6 kommentarer:

  1. Assange lovade att komma till USA om Manning benådades. Här är den intressanta twisten.

    Assange bör acceptera att utlämnas till Sverige. Och sen bara stanna i Sverige. Och på det sättet tvinga den svenska Deep State att visa korten.

    Det skulle kosta regeringen Löfven enormt mycket i PR-förluster att visa sig vara den lydiga knähund till USA som alla misstänker att den är.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rimligt. Assange har väl inte begått nåt officiellt brott mot USA?

      Radera
  2. Nu får vi se om Assange håller sitt löfte. Vore jag honom skulle jag inte lämna ambassaden innan Manning garanterat är på fri fot och helst lämnat USA.

    SvaraRadera
  3. Borde väl vara hennes straff. Manning är väl kvinna numera?

    Undrar hur Assange ställer sig till den teknikaliteten förresten. Har hör att han skulle gå med på att bli utelämnad till USA om Manning blev benådad, men nu blev ju straffet förkortat istället.

    SvaraRadera
  4. Ännu en fördel med Trump kan man väl säga?

    SvaraRadera
  5. Hej.

    Sätter en krona på att det endast görs av taktiska skäl re: Den Onde Trump, för att tvinga in honom i lose-lose-scenario.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.