2016-04-21

Miljöpartiet brinner

Från Facebook

Miljöpartiet har drabbats av spontan självförbränning.

Varje gång någon öppnar munnen blir det bara värre. Mycket värre. Nu handlar det om språkrörens förtroende. Sådant slutar alltid med avgång. Sådan är ordningen.

I SVT Rapport etablerades den interna sprickan. I SVT Aktuellt blev Fridolin en parodi på sig själv. (Men, är inte SVT miljöpartister? Är de måhända en del av det dramaturgiskt tacksamma gräsrotsupproret? Det här kan bli hur galet som helst.)

Identitetspolitikens singularitet uppstod tydligen i Miljöpartiet. Feminismen mötte den anti-rasistiska nervositeten över islam, i en frontalkollision. Det kunde jag ha berättat för länge sedan, gratis. Vad hade de trott skulle hända?

Det mest fnittriga i sammanhanget är att svenska kvinnor vill ha fundamentalistiska muslimska mäns händer i sina händer, inte på sin rumpa. Det är något med den tablån...

De stackars människorna i Milöjöpartiet har alltså till och med skickat ut förhållningsregler om hur man skall hälsa på varandra.

You can't make this shit up.

Med tanke på Miljöpartiets totala svek i övervakningsfrågorna säger jag bara: Låt dem brinna!

Miljöpartiet skriver brev till sig själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.