2006-02-28

Persson "kränkt" av Ryanair


Annonsen ovan har retat upp Göran Persson, som nu kommer att kräva skadestånd av Ryanair.

Göran Persson, som för övrigt vill skjuta lågprisflyget i sank med en ny flygskatt - vilken kommer att flerdubbla priset på billiga biljetter. Svinhugg går igen.

Hoppas Ryanair vägrar betala.

Läs mer...

6 kommentarer:

  1. Om det syftar till att de själva ska fly landet efter alla skandaler eller om det är vi svenskar ska ge upp och fly landet får man komma fram till själv. ;)

    Hur som helst kunde vem som helst räkna ut att Göran skulle bli rasande. Alltså är det direkt en nyhet och ännu mer gratis PR för Ryan Air.

    SvaraRadera
  2. Den var ju faktiskt kul... :)

    SvaraRadera
  3. Men shit. Fan va ghey Persson är. Kudos åt Ryan Air.

    SvaraRadera
  4. Det blir väl inget skadestånd. Om Persson och Freivalds har menat allvar med sina krav skulle de nog bränna upp den irländska ambassaden. Då skulle kanske den irländska Säpo och UD ta hand om Ryan Air ;-).

    SvaraRadera
  5. Haha..

    Jag vet vilket bolag jag väljer vid nästa resa i alla fall.. :)

    SvaraRadera
  6. Tänk om någon kunde bygga ett stickspår från Nyköpingsbanan till Skavsta också - så att man skulle kunna ta tåget istället för den där söliga och överlastade flygbussen.

    Skavsta har ju trots allt passagerartal i miljonklassen.

    Men alla järnvägspengar har väl gått åt till den där nya idiotjärnvägen i Norrland, som ingen kommer att åka på, kan man anta.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.