2006-11-02

Arrogant feghet

Debatt är ute. Lynchjustis är inne.

Inför dagens kommunfulmäktigesammanträde i Göteborg demonstreras det mot att en sverigedemokrat i kväll intar sin stol i församlingen – som han för övrig erhållit i fria, öppna och demokratiska val.

Och det är naturligtvis samma människor som tidigare vägrat ta debatten med (sd) som nu är ute och gapar och skriker.

Folk får fan bestämma sig. Antingen har vi demokrati – och då tar man debatten med och mot mörkermännen. Eller också fegar man debatten – och håller käft efteråt.

Men att först fega och sedan demonstrera och bråka, det är bara arrogant feghet.

Jag blir så matt.

Läs mer...

4 kommentarer:

  1. ... och Michael Jansson lyckades göra ett trevligt och sansat intryck när han intervjuades av TV4.

    - SD vs. AFA 1-0.

    Nej, vänta. Vänsterslöddret har ju - predikande för kören - pangat in sådana här självmål i åratal nu, så det är lite mer än ett måls underläge.

    SvaraRadera
  2. AFDu får läsa på lite mer om vad AFA och dess kamrater egentligen är för människor. De tillhör den "utomparlamentariska vänstern" Deras mål är socialistisk/kommunistisk revolution, och därmed är man heller inte intresserade av debatt och dialog. Däremot direkt aktion - som inte sällan innebär att tysta/skrämma politiska motståndare genom våld.
    / Dumle

    SvaraRadera
  3. Lite mer sånt här så har dom inte bara 22% i Landskrona, utan även i riksdagen.

    Sen kanske riksdagshuset brinner oxå...

    SvaraRadera
  4. Det märkliga är att vänstern kan hylla sådana här handlingar men å det skarpaste fördöma dem som inte har betalat TV-licens. Konsekvens har aldrig varit vänsterns starka sida.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.