2008-06-06

Federley & FRA

Fredrick Federley (c) har gått med i Facebookgruppen FRA-lagen är en sjukt dum idé!

(Tipstack: Erik)

10 kommentarer:

  1. Partipiskan svängs alltså inte över nätcommunities ;)

    SvaraRadera
  2. Tjafs. Oh herr Federly vill ta avstånd från sosselagen är det bara att rösta nej i riksdagen. Om han röstar ja där spelar det väl ingen som helst roll vilka fåniga nätklubbar han går med i? Otroligt att HAX rapporterar sånt strunt utan att påminna om att Fed faktiskt har ett personligt ansvar han kan ta.

    SvaraRadera
  3. Skadeglad/
    HAX har, vid flera tillfällen, rapporterat att Federly har ett personligt ansvar.

    SvaraRadera
  4. Man får väl hoppas att det är små steg han tar för att kunna rösta Nej sedan, förhoppningsvis kanske han kan få med sig några andra till Nej knappen också.

    Själv vill jag tro att han kommer att göra det rätt och rösta Nej och inte hoppa på honom än eftersom än så länge har han faktiskt inte röstat.

    SvaraRadera
  5. Jag kryssade herr Federly. Om jag ska gör om det i nästa val beror inte så lite på hur han röstar i FRA-frågan. Och att han helt slutar driva företag i KK så att andra tvingas betala för hans politiska marknadsföring.

    SvaraRadera
  6. Om Federley röstar ja den 17/6 sviker han inte bara sina väljare, utan hela Sverige och de förfäder som en gång slogs för de här friheterna.

    Om Federley lockar med sig tre ledamöter på den borgerliga sidan kommer Chruchills gamla citat "Aldrig tidigare har så många att tacka så få för så mycket" definitivt platsa in.

    Vilken knapp Federley och några till kommer att trycka på den 17/6 kommer avgöra vilken väg Sverige kommer ta i framtiden. Är våra mest fundamentala friheter redo att ritualslaktas för partipiskan?

    SvaraRadera
  7. Lägga ner sin röst kan man göra om man tycker frågan är ointressant, man har ingen bestämd uppfattning eller om man inte är tillräckligt insatt.

    Federley har, vad jag förstår, en bestämd uppfattning och då ska han självklart rösta efter sin övetygelse. Om centerpartiet(eller någon annan gruppering) inte vill ha kvar honom som medlem så är det bara en konsekvens av att en liberal är med i ett parti som inte är liberalt. Att låta sin liberala röst bli kuvad är bara att gå förtryckarnas ärenden. Man kan kompromissa om priset på en vara, men man kan inte kompromissa om grundläggande principer. Om nån föreslår 100 mord så kan man inte tycka 50 st är en ganska okej kompromiss...

    "All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing"
    -Edmund Burke

    SvaraRadera
  8. Ord är billiga, handling är dyrt.

    SvaraRadera
  9. Då kan det väl vara på sin plats å fråga Federly vad han ska syssla med efter denna omröstning?

    /LD

    SvaraRadera
  10. Offtopic. Har haft nån dåre som kommenterat i min blogg klimathot-gameover.blogspot.com och vägrat skriva signatur så man kan skilja vem som skrivit vad, och denne är enligt statcounter-loggen, som av en händelse, från "Försvarets Radioanstalt Fra"...

    Ironi: Det kanske skulle behöva den nya sysselsättning lagen ger. :P

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.