2011-07-10

Argumentationsbank om (sd)

Så har Almedalsveckan avslutats – med sverigedemokraternas dag.

Vilket känns som ett bra tillfälle att uppmärksamma denna wiki: populist.se.

På den finns gott om material som är bra att ha till hands när man debatterar med (sd).

Keep up the good work!

17 kommentarer:

 1. I argumentations banken kan du gå in på länken:
  Jimmie Åkesson i Hardtalk 3 http://www.youtube.com/watch?v=JG10aHgweJA

  Men när du går in där visar det sig att SVT, 3 gånger anmält klippet så att det tagits bort för att va intrång i upphovsrätten från tredje part.

  Jag fattar ingenting, sen när kan svt gå in och ta bort nyhetsklipp från en nyhetsstation som inte ens är deras. Jävla SVT idioter.

  SvaraRadera
 2. Förövrigt ska väl SVT vara Public Sevice, för fan!

  SvaraRadera
 3. SVT borde sparka sina jurister.

  SvaraRadera
 4. "vi har bedömt datalagringsdirektivet som något i grunden ganska bra och framför allt nödvändigt" , säger herr Åkesson i sitt tal i Almedalen...
  Han tycker alltså att det är ganska Bra och Nödvändigt att massövervaka Sveriges befolkning.

  http://bit.ly/netS0V

  SvaraRadera
 5. Hax kände du till att SVT kunde ta bort youtubeklipp som är i från engelska nyhetsstationer som hard talk. Varför skriver ingen om detta, det är ju helt sjukt.

  SvaraRadera
 6. Det fanns en tid då SVT va kul, se hela klippet nedan. Ett av mina favoritprogram, TV piraterna, den ideologi och nyskapande som låg bakom detta program var unikt för sin tid och även nu.

  TV-Piraterna (1983) Hallåa Gunilla Fries
  http://www.youtube.com/watch?v=v37xQSDZKp4

  SvaraRadera
 7. "Jag fattar ingenting, sen när kan svt gå in och ta bort nyhetsklipp från en nyhetsstation som inte ens är deras. Jävla SVT idioter."

  "Hax kände du till att SVT kunde ta bort youtubeklipp som är i från engelska nyhetsstationer som hard talk. Varför skriver ingen om detta, det är ju helt sjukt."


  Kan ni inte läsa? Det står ju att kontot har blivit avstängt pga. flera anmälningar från SVT, inte att SVT har anmält just det här klippet (varken en eller tre gånger). Antagligen hade användaren även laddat upp material från SVT, som de anmälde.

  SvaraRadera
 8. Ta bort SD o micke.

  SvaraRadera
 9. Kan ni inte läsa? Det står ju att kontot har blivit avstängt pga. flera anmälningar från SVT, inte att SVT har anmält just det här klippet (varken en eller tre gånger). Antagligen hade användaren även laddat upp material från SVT, som de anmälde.

  Det är du som inte kan läsa det står "YouTube-kontot som det är associerat med har avslutats på grund av flera anmälningar om intrång i upphovsrätten från tredje part" Och klippet är från engleska programmet Hard Talk!

  Inget SVT, och om det nu va SVT så är ju deras public service uppdrag rena skämtet. Vi ska ju ha en mediaavgift som går till SVT bara för att jag har internet och bor i Sverige och när någon då sprider deras material så ska det tas bort trots att vi betalar en mediaavgift till det.Det är sjukt, du är dum som inte fattar det.

  SvaraRadera
 10. Det är du som inte kan läsa det står "YouTube-kontot som det är associerat med har avslutats på grund av flera anmälningar om intrång i upphovsrätten från tredje part" Och klippet är från engleska programmet Hard Talk!

  --------------------------
  Och det innebär att HELA kontot med material från FLERA källor är stängt.

  SvaraRadera
 11. Det är du som inte kan läsa det står "YouTube-kontot som det är associerat med har avslutats på grund av flera anmälningar om intrång i upphovsrätten från tredje part" Och klippet är från engleska programmet Hard Talk!

  Inget SVT ...


  Ja, det klippet är inte från SVT. Men det står som sagt att kontot har blivit avstängt pga. flera anmälningar, inte just det klippet. Med andra ord så måste det handla om andra klipp som den användaren har laddat upp, som SVT har rätten till.

  ... och om det nu va SVT så är ju deras public service uppdrag rena skämtet. vi ska ju ha en mediaavgift som går till SVT bara för att jag har internet och bor i Sverige och när någon då sprider deras material så ska det tas bort trots att vi betalar en mediaavgift till det.Det är sjukt, du är dum som inte fattar det.

  Vad har det med saken att göra? Och varför tilldelar du mig åsikter om saker jag överhuvudtaget inte nämnt?

  SvaraRadera
 12. På sidan populist.se kan man ta del av den vanliga retoriken kring/mot SD men jag saknar i vanlig ordning det som kallas ARGUMENT.

  Det kommer aldrig att räcka med att säga att SD är dumma. Inte ens jättedumma kommer att räcka till.

  Allmän skärpning, presentera ARGUMENT!

  SvaraRadera
 13. Vad har det med saken att göra? Och varför tilldelar du mig åsikter om saker jag överhuvudtaget inte nämnt?

  För att du är en jävla fitta som inte fattar att det har allt att göra med saken. Men det fattar inte en jävla pung som du.

  SvaraRadera
 14. Och det innebär att HELA kontot med material från FLERA källor är stängt.

  Ja och därför ska hela kontot stängas ner, samt hur fan vågar SVT kräva upphovsrätten, när de kräver att vi ska betala mediaavgift för all internet.

  SvaraRadera
 15. @cfr Det är ju en wiki. Vad anser du vara goda argument? Hjälp till på wikin!

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.