2015-12-14

Ett svenskt dilemma

2 kommentarer:

 1. Ett Libertarianskt parti som var beredda att Införa skuldfri valuta precis som fd libertarianska presidentkandidaten Bill Still, så att man kan ta bort inkomstskatten, samt införa negativ inkomstskatt. Det skulle leda till att folk inte skulle vara intresserade av att stötta lönetak. Man skulle få möjlighet att arbeta gratis på arbeten som man verkligen vill ha och kunna jobba sig upp från botten på ett företag som lärling utan att de kostar företaget något. Man skulle få makt på kort tid i Sverige som parti om man dessutom gjorde giftermål privata och kyrkorna fria från politiker, det skulle lämna kyrkorna ifred och då skulle man även få kristnas röster.
  http://www.maxkeiser.com/2011/10/bill-still-

  Bill Still Seeks Libertarian Nomination for President: “Nationalize the Currency, Not the Banks”
  seeks-libertarian-nomination-for-president-nationalize-the-currency-not-the-banks/

  obs muslimer skulle stötta skuldfri valuta, och få möjlighet att gifta sig med 4 fruar om det var ett privat kontrakt och kristna skulle få kontroll över sin verksamhet och homosexuella skulle kunna gifta sig borgerligt eller i egna kyrkor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bill Still är inte libertarian. Han är en greenbacker.

   En debatt mellan Misesinstitutets Chris Horlatcher och Bill Still:

   https://www.youtube.com/watch?v=j4aUA2sB8TA&feature=youtu.be#

   Greenbackers är socialister.

   Bill Still sökte nomineringen till presidentkandidat, men föga förvånande var libertarianska partiet inte intresserade.

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.