2016-04-13

Låt oss tala om övervakningsstaten!


Tänk dig övervakningsstaten på en skala från noll till 100. Vid vilken punkt blir den problematisk vad gäller demokrati, rättigheter, yttrandefrihet och samhällsklimat? Var befinner vi oss i dag? Hur långt är vi beredda att gå?

Detta är bara en av många viktiga frågor om massövervakningen som måste diskuteras.

Därför håller jag på att sätta ihop ett anförande i ämnet – tänkt för t.ex. politiska organisationer, tankesmedjor, företag, samhällsinstitutioner, skolor och privata sällskap.

Detta kan bli ett intressant och spännande inslag vid din nästa konferens, kurs, möte eller omvärldsanalys. Dessutom är jag en underhållande och engagerande talare, sägs det.

Jag har tidigare arbetat med dessa frågor i Europaparlamentet, skriver artiklar och bloggar i ämnet så väl på egen blogg som hos 5 Juli-stiftelsen.

Upplägget kan naturligtvis anpassas i form och omfattning enligt önskemål. Pris i enlighet med Författarförbundets rekommendationer.

Låter detta intressant? Sänd i så fall ett mail till hax@bahnhof.se – eller slå en signal på +49 (0)162 856 8667 alt. 0708-866 545.

/ HAX

Författarförbundets rekommendationer för talararvoden »
Skolor »

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.