2017-02-11

Svenskt självskadebeteende


Polisen fungerar inte. Landets försvar är obefintligt. Utbildningsväsendet uppvisar dåliga resultat. Det rapporteras om kris i sjukvården. Integrationsarbetet går trögt. Vi har en akut bostadsbrist. Och så vidare.

Att i detta läge acceptera att mer makt och pengar överförs till samma politiker som orsakat problemen i fråga är galenskap. Det är att göra mer av samma, men förvänta sig ett annat resultat.

Detta är självskadebeteende. Sluta genast upp med det!

9 kommentarer:

 1. Storstädernas invånare är upptagna med att knarka på bostads-/-skuldbubblan -vi får se vad som händer när den briserar...

  SvaraRadera
 2. Dom slår oss för att dom älskar oss!

  SvaraRadera
 3. Nu kommer Hax ut som dysterkvistare också!
  Tar du nödvändigt avstånd till SD:s bruna rötter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Jag skulle aldrig rösta på dem.

   Men jag ser ett minfält av svåra frågor framför oss.

   Radera
  2. Bra, då är den saken avgjord.Du är ingen riktig Dysterkvistare utan bara orolig som det heter.Det får man vara och statsministern ska lyssna på folkets oro säger statsministern.

   Radera
 4. Men snälla HAX, vad har jag för val?

  Politikerklassen äger mig och jag kan aldrig komma åt dem.

  Skatterna tvingar de in med hot om våld och partierna driver upp sina kloner till medarbetare när de gjort sig oåtkomliga genom partistöden (skattemedel som drivit in under hot om våld!) och därmed oberoende av medlemmarna.

  Hur menar HAX att vi på något som helst sätt kan komma åt politikerklassen? De har gjort sig fullständigt oberörbara. Vi har inte en chans.

  Våld?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ohörsamhet och civilt motstånd känns bättre. Strikt icke-våld.

   Radera
  2. "Ohörsamhet och civilt motstånd känns bättre."
   Ja Hax om du avstår från att betala din skatt och skiter i att rösta så kan du väl blogga om hur det gick sen?

   Radera
  3. Taget. Någon måste göra en markering. Uppror börjar ofta med en person - som förvisso måste betala ett visst pris. Men utan motstånd, ingen förändring.

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.