2006-08-25

Sossegate - Stoooor Humor!

Så här:

I dagens Expressen "avslöjas" att Fria Moderata Studentförbundet hade en mullvad inom socialdemokratin i förra valet. [Länk]

Personen i fråga var SSU:are på riktigt. Sedan många år. En väldigt liberal SSU:are förvisso. Och FMSF är ju partipolitiskt obundet. Så han var med där också, enligt honom själv för den fria och öppna debattens skull. Jag tror honom faktiskt, eftersom jag känner honom och själv talat med honom om saken.

Som Expressen skriver fick han sparken från sossarna. Dock vågar jag påstå att han aldrig var spion där för moderaterna.

Men – han blev också utkastad från FMSF:s debattplank på moderaternas BBS, eftersom moderaterna trodde att han var sossespion.

Således: Han blev utkastad från både (s) och (m) eftersom båda trodde att han var spion.

Klart underhållande.

Man kan även konstatera att Expressen okritiskt köpt sossarnas variant av storyn, utan att kolla fakta och bakgrund.

2 kommentarer:

  1. Snacka om att Expressens text var tunn. Inte ens jag, som känner killen, fattade att det var *honom* det handlade om...

    SvaraRadera
  2. Man kan även konstatera att Expressen okritiskt köpt sossarnas variant av storyn, utan att kolla fakta och bakgrund.

    Stooor overraskning nar man ser att det ar allas var Niklas Svensson. Karln gar fran klarhet till klarhet. Pulitzer-priset nasta!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.