2007-08-08

Vad? Hur? Med vem?

SSU har valt ny ordförande.

Den till synes bleka partigängaren vann över den eventuellt lite mer revolutionära. Jaha...

SSU är lika splittrat i fraktioner som någonsin tidigare. Det enda som håller ihop förbundet är viljan att fuska till sig bidrag från skattebetalarna.

Själva varumärket SSU är så solkat av skandaler och affärer att förbundet nog faktiskt borde fundera på re-branding. Och det är ett tecken på att det illa.

SSU har problem. Socialdemokraterna har problem. Hela Rörelsen har gått till att bli politikens Kicki Danielsson. Man kan bara tycka synd om dem.

4 kommentarer:

  1. "SSU är lika splittrat i fraktioner som någonsin tidigare. Det enda som håller ihop förbundet är viljan att fuska till sig bidrag från skattebetalarna."

    Ha, ha, ha, ha, hoooo, snyft...ja det är sant.


    "SSU har problem. Socialdemokraterna har problem. Hela Rörelsen har gått till att bli politikens Kicki Danielsson. Man kan bara tycka synd om dem."

    MUAHAHAHAHOOOO, ja jävlar i mig, ...snyft...det var fan vad vi var spirituella i dag, men sant, naturligtvis, annars hade det inte varit så roligt.

    Stränga skolfröken ger den vanligtvis så odygdige och lite stökige unge herr Alexandersson en stjärna i boken för sin sprituella men ändå träffsäkra prosa.

    SvaraRadera
  2. Ja robsten, det var väl på ett ungefär vad den nye orföranden sa när hon valts, att nu ska SSU fixa basket och idrottsaktiviteter. D v s klämma fram bidrag för aktiviteter som har med annat än politik att göra. Samtidigt förmodar jag att SSU gärna vill skola sina medlemmar i bidragssamhället, och i det avseendet kanske ändå verksamheten får anses ha med politik att göra.

    Praktisk socialism.

    SvaraRadera
  3. Ja, jag håller med Robsten. Fan vad jag garvade. Denna måste jag servera mina såssepolare (givetvis var dom med i lokala SSU-klubben). HAX är lika stilistiskt träffsäker som vanligt. Fan va bra. Mer! Jag vill ha mer! Gläfs! Gläfs!

    SvaraRadera
  4. Varför skall man tycka synd om dem? Som man bäddar får man ligga.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.