2010-08-19

Jag drar till skogs

Nu är det dags för Frihetsfrontens sommarseminarium.

Vi får se om det finns täckning i skogen, om det finns tid att koppla upp sig och om jag är i stånd att göra det... ;-)

Annars är jag tillbaka online sent på söndag kväll, eller så.

6 kommentarer:

  1. eftersom du drar till skogs tar jag tillfället i akt och agerar som pausfågel och tipsar om det här.

    Breaking: Google's Plans to Takeover The Internet Exposed!!

    Jag vill också att folk tänker över en sak, infowars är faktiskt offentliga ansvariga utgivare för sitt material. Det innebär att de kan stämma Infowars om de skulle sprida lögner, men detta har inte gjorts, trots att google är ett mäktigt företag som klart skulle kunna försvara sig.

    Hur som helst ta en titt och sök information om vad som sägs på egen hand.

    Nu har jag pipit klart som pausfågel i från stadsdjungeln.

    SvaraRadera
  2. Starkt av dig att ha en artikel som(http://www.politico.com/news/stories/0810/41134.html) uppe på medieskugga. Den är ju trots allt en något pro-obama (åtminstone "pro-change") artikel, då den är satirisk :)

    SvaraRadera
  3. "Vill ha lag på radio i mobilen"

    http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/vill-ha-lag-pa-radio-i-mobilen_5168623.svd

    "Bakgrunden till det omstridda initiativet är att radiolyssningen i USA har minskat vilket lett till lägre inkomster för artister och radiostationer."

    SvaraRadera
  4. @torkel

    Breaking: Alex Jones är en dåre!

    (Och skulle google sätta igång och stämma alla konspirationsteoretiker som snackar skit om dem så får de nog mångdubbla advokatstyrkan.)

    SvaraRadera
  5. @torkel
    Breaking: Alex Jones är en dåre!
    (Och skulle google sätta igång och stämma alla konspirationsteoretiker som snackar skit om dem så får de nog mångdubbla advokatstyrkan.)


    Ditt svar saknar fakta till att börja med, därför är det bara tröttsamt att läsa ditt inlägg. Går man igenom informationen om Google som Alex Jones tar upp så visar de n sig stämma. Men du har inte tagit upp ett enda sakfel och bevisat det med fakta.

    Jag försvarar Alex Jones på samma sätt som jag försvarar Julian Assange i Wikileaks, jag säger skjut inte budbäraren.

    Låt gå för att Alex Jones är en dåre, men det är även de krafter och makthavare som han rapporterar om. Mäniskor som vägrar lyssna på information baserat på förutfattade meningar kan jag inte ta seriöst.

    Alex Jones nyhetsförmedlingar Prisonplanet och Infowars är offentliga nyhetsförmedlingar som varit väldigt framgångsrika i USA, givetvis skulle Google attackera dem i sak om de kunde. Men det gör man inte, däremot så försvinner Alex Jones kanal ifrån youtube då och då baserat på falska anklagelser ifrån google ägda youtube, men de har hitintills fått vika sig eftersom infowars kämpat emot.

    Däremot när Alex Jones förmedlar en åsikt är han skyddad av yttrandefriheten som dock håller på att inskränkas, men i Googlevideon ovan presenteras fakta som är upp till var och en att tolka efter eget huvud, jag håller dock med Alex Jones analys av Google. Den som inte gör det får ju gärna försöka förklara varför lite mer sofistikerat än att kalla budbärare för dårar.

    SvaraRadera
  6. Ja, jäklar, det gick inte att få in Frihetsfrontens skogslekar i mitt schma i år. Kommer tillbaka nästa!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.