2011-05-18

Libyen: Dagens åsikt från (s)

Så har då sossarna svängt i fråga om den svenska Libyen-insatsen. Igen.

Nu vill de förlänga den svenska flyginsats som de alldeles nyss ville tidsbegränsa. Och så toppar de med att vilja sända marinen.

Den som vill förstå hur (s) lyckats hantera detta så illa, bör läsa denna artikel i senaste Fokus.

Se även: DN Debatt, SvD, Expressen, DN

6 kommentarer:

  1. Tiderna förändras. Föreställ er att socialdemokraterna under Olof Palme skulle ha förespråkat svensk inblandning på USA:s sida i Vietnamkriget!

    SvaraRadera
  2. Njaaa... Moderatregeringen har ju pracis ändrat sig när det gäller FAS-3. Nu skall de straffade få gå utbildningar men bara året ut! Ett desperat försök att undgå ett nederlag i riksdagen bara eftersom man anser att FAS-3 är "jättebra..."

    SvaraRadera
  3. Detta bara med att kovända från en dag till den andra inte är en Socialdemokratisk specialite!

    SvaraRadera
  4. @Larsa: Ja, tänk vilken jävla tur att tiderna förändras. =)

    SvaraRadera
  5. Juholts dribblande i Libyenfrågan ser jag bara som en bekräftelse på att hans utnämning till partiledare kom oväntat.

    De krafter som styr det globala militär-industriella komplexet har först nu lyckats "informera" Juholt om läget i Libyen. Vi lär inte se fler 180-gradare, med efterföljande svepskäl, från Juholts sida, vad det gäller svenska militära utlandsinsatser.


    Angående krig och Libyen - är det någon som missat den kristna konservativa liberalhataren Ann Coulter?


    A good reason to go to war...


    "Coulters grova polemik fick Alan Colmes att i tv-programmet Hannity & Colmes lägga fram hypotesen att Coulter i själva verket var en liberal som driver med konservativa genom att låtsas vara en extrem sådan." - Wikipedia

    Att den kvinnan får så pass mycket utrymme i amerikansk media känns som ett medialt sjukdomssymtom.

    SvaraRadera
  6. hax har stött libyen kriget i början, han stödde afganistankriget, irakkriget protestera han inte mot heller i början ioch han rösta ja till EU. Måste va jobbigt att alltid ha fel som hax har hela tiden. Högeridiot!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.