2011-05-18

Bistra tider...

I det krisdrabbade Grekland bygger man nu en ny arena för Formel 1-tävlingar. Prislappen ligger på 94 miljoner euro. Kostnaden kommer delvis att täckas av grekiska staten. Det vill säga, under rådande omständigheter, med skattepengar från skattebetalare i resten av EU.

Försöker grekerna måhända att få tyskarna att invadera dem?

5 kommentarer:

  1. Alltså, jag hänger slaviskt på F1 sidor och forum och har aldrig hört talas om detta. Jag skulle nog se detta som väldigt inofficiella nyheter... Visst dom kanske bygger en bana men något kontrakt med Formula 1 har dom inte.

    Det gick förövrigt ett rykte för 6 år sen om F1 i Grekland.

    SvaraRadera
  2. @Andreas
    Desto värre att dom bygger skiten..

    SvaraRadera
  3. Det är dags att slänga ut Grekland ur unionen. Dom har inget där att göra. Låt dom fortsätta på egen hand med pensioner etc och sitta på cafe, käka fetaost, oliver o dricka sin Ouzo.

    SvaraRadera
  4. Och i Eurovision fastivalen är Grekland en av de så kallade big 5. Detta betyder att de pungar ut så mycket pengar från statligt håll, att de får gå direkt till finalen i Eurovision song contest. Money money money, in a poor nations world.

    SvaraRadera
  5. Fast nu hittar Anonym på om att Grekland tillhör "Big Five" inom ESC, tillochmed jag som inte har tittat på vare sig MF eller ESC de senaste fem åren vet att det är England, Tyskland, Spanien, Frankrike och Italien som tillhör "Big Five"

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.