2005-09-07

Ärlige Raj-Raj...

Är det inte lite konstigt? Jag menar, den borgerliga alliansen skall ju vara så smart. De nya moderaterna anses vara så förbaskat taktiska.

Ändå presenterade de sitt förslag om att överföra ansvaret för trafikens sjukvårdskostnader till trafikförsäkringen innan valet. Vem tror sig vinna röster på chockhöjda trafikförsäkringspremier?

Om det sedan är ett bra eller dåligt förslag, det är en helt annan fråga.

Moderaterna:
Ärliga? Uppenbarligen.
Så överdrivet taktiska som folk påstår? Jag är inte helt säker...

2 kommentarer:

  1. Media har redan börjat hugga på detta iaf. SVT gick ut med den direkt felaktiga rubriken "Borgerlig skatteomläggning döms ut" och hävdade att försäkringsbranschen experter avvisade omläggningen. I själva verket välkomnas förslaget av försäkringsbolagen, med undantag av rörelseägda Folksam... Tog upp detta på min blog och med SVT. Den felaktiga rubriken och det missvisande innehållet skylldes på -- utrymmesbrist!

    SvaraRadera
  2. De är ju i alla fall ärliga. Man vet vad man röstar på. Dessutom kan de då säga att de lägger korten på bordet angående finansieringen av skattesänkningarna.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.