2006-02-20

Rösta på din... ehhh... alpinist?

Moderaterna skal bestiga Mount Everest för att vinna valet.

Jag skämtar inte! Så här skriver de...

Äventyrsexpedition hjälper moderaterna vinna valet

Moderaterna har inlett ett samarbete med äventyrsexpeditionen Fånga dagen som kommer att medverka i moderaternas kampanj inför valet. Samarbetet går under namnet ”Expedition maktskifte”.

Fånga dagens mål är att bli först i världen med att bestiga och åka skidor nedför de högsta punkterna på varje kontinent. Hittills har de genomfört detta på fem av sju kontinenter. Under våren är det dags för Mount Everest.

Väljarna kommer att kunna följa resan och bestigningen av Mount Everest genom en särskild blogg på moderaternas hemsida. Expeditionen kommer dessutom att bära m-symboler och medverka aktivt i vårt kampanjarbete under valrörelsen.

- För oss som frihetstörstande äventyrare är det självklart att vara moderater. Vi vet hur det är att uppleva friheten och vi vet hur det är att möta byråkrati och ofrihet i diktaturer. Vi brinner för att övertyga andra att rösta på moderaterna och byta regering i Sverige, säger Olof Sundström, en av deltagarna i expeditionen.

Mer information på www.fangadagen.com och www.moderat.se

Ihjälfrusna moderater på Mount Everest, det kommer att se ut i Aftonbladet, det.

Man undrar hur de tänkt. Om alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.