2006-02-10

Störta Regimen Persson!

Regeringens förslag om hemlig avlyssning ger polisen möjlighet att även bugga läkarmottagningar och - trumvirvel - massmedias redaktioner!

Justitieminister Bodström säger "Tanken är förstås inte att man ska bugga tidningsredaktioner. Men en tidning är rätt så lätt att starta..."

Detta är droppen... Regimen Persson gör karottunderlägg av vårt demokratiska samhälle!

Regeringen skall inte kritiseras - den skall störtas!

Och var fan är oppositionen?!?

Läs mer...

23 kommentarer:

 1. Hur var det nu med tidningsredaktionen på Tritnaha för en femton år sedan? Redan då kunde väl polisen göra både ett och annat på en tidningsredaktion under förevändning att det försigick svartklubbsverksamhet inne i tidningens redaktionslokaler? Eller det kanske hävdes av domstol?

  SvaraRadera
 2. Jo. De modiga poliserna låste in Nyliberalens redaktionssekreterare Henrik Bejke. De påstod att han var ansvarig för klubben - eftersom han satt vid en dator, på vilken han layoutade tidningen.

  Efter demonstrationer och upprörda fax (detta var innan e-posten var vanlig) till regeringen, kungen och gud vet vem från hela världen släpptes han...

  Regeringens förslag är illa. Med det kan de komma att bugga t.ex. Ekot, DN och GP - och som "överskottsinformation" kartlägga källor med mera.

  Detta är boys with toys. Finns leksakerna där, då kommer de att användas.

  SvaraRadera
 3. Vart fan är Sverige på väg?

  SvaraRadera
 4. "Och var fan är oppositionen?!?"

  Jadu... right here, verkar det som. Hur länge kommer du att kunna undvika att kandidera till riksdagen, Henrik?

  SvaraRadera
 5. "Och var fan är oppositionen?!?"

  Vi har ingen opposition i Sverige, det är ytterligare en av de kollektiva myter som vi har blivit ilurade.

  Instämmer i ovanstående inlägg. :P

  SvaraRadera
 6. Exakt. Vad vi behöver är ett liberalt parti med en ledare som vågar stå upp och utmana sossarnas idémonopol.

  SvaraRadera
 7. sorry..Har inte tiden gått ut för att anmäla partier till valet? men nästa val kanske?
  Förövrigt, underbar kommentar av dej, Erik Sandin

  SvaraRadera
 8. Inte for att det pa nagot satt ar en vy av hur svenskar i allmanhet tycker, men det ar anda anmarkningsvart att omrosting som hor till artikeln just nu visar 54% for och 41% mot okad ratt till avlyssning. Och detta hos en tidning med liberal grund.

  SvaraRadera
 9. Det finns en tidsgräns för att *registrera* partier - det vill säga skydda partinamndet.

  I val kan ett parti ställa upp ändå. Det gäller bara att kunna bevisa att man är de snubbar som har rätt till de platser partiet eventuellt har fått.

  SvaraRadera
 10. Jakob: Det är ju i och för sig inte så svårt att förstå, tvärtom. Jag skulle vilja vända på det. Tänk att så många faktiskt är emot trots att det i praktiken inte existerar någon liberal debatt i dagens svenska mainsteammedia, samt att inga företrädare från den s.k. oppositionen har vågat ta strid mot Bodströmssamhällets framväxt.

  SvaraRadera
 11. erik: Alf Svensson gav Bodström en helvetes avhyvling i morgon-TV i tisdags eller onsdags, SVT eller TV4, minns inte vilket.

  "DU SPOLAR NED DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN I TOALETTEN!!", dundrade Alf och spände blicken i Bodström.

  SvaraRadera
 12. Omröstningsresultat som detta är ju inte så märkliga om man funderar på hur folk resonerar: "Buggning => Bra verktyg vid polisutredningar => Färre brott".

  Vad som saknas är en offentlig och bred (Artiklar i Aftonbladet, diskussioner på morgon-tv osv) om vilka bieffekter alla inskränkningar av yttrandefriheten och den personliga integriteten får.

  Uppenbarligen klarar/vill inte de vanliga borgerliga partierna ta i den här frågan ordentligt.

  Ett seriöst idéparti med en karismatisk ledare hade ju inte skadat...

  SvaraRadera
 13. Fredrik Persson: Det där är andra takter, det missade jag faktiskt. Men vart är de höga företrädarna för de s.k. oppositionspartierna? Svensson är ju visserligen fortfarande extremt starkt förknippad med KD, och har säkert mycket att säga till om internt, men ändå... Det skulle ju vara en utmärkt fråga att gå till val på om man bland de borgerliga partierna bara kunde städa framför egen dörr först, dvs. sluta stödja delar av Bodströmssamhället.

  SvaraRadera
 14. sp3tt, darling...

  Det är DOM som ägnar sig åt våld och tvång, inte vi.

  SvaraRadera
 15. Tyvärr vill alliansen också bugga telefoner.

  SvaraRadera
 16. Bort med grisen från regeringskansliet!

  Grisen är en person, som lätt skulle kunna göra diktatur av Sverige, bara han själv får vara diktator. Grisen saknar all form av verklighetsuppfattning. Fy fan!

  SvaraRadera
 17. Dags att ta fram hö-gafflar, rep och facklor?

  SvaraRadera
 18. Konungariket Sveriges gullockige justitieminister:

  "Annars skulle det kunna få till följd att människor som ägnar sig åt människohandel och bedriver en bordell bestämmer sig för att starta en tidning och kalla bordellen för tidningsredaktion för att värja sig mot buggning."

  Rent kosmiskt.

  SvaraRadera
 19. Yes! Äntligen vaknar du!

  Dags att skjuta asen?!

  SvaraRadera
 20. Givetvis anser jag att självförsvar skall vara proportionerligt.

  Jag är alltså fullt nöjd om Persson och co släpas ut ur maktens korridorer, tilldelas lite spöstraff och sen skickas i exil till Nordkorea.

  SvaraRadera
 21. Nu har det verkligen börjat gå för långt, det ena förslaget värre än det andra. Nu måste vi rösta bort dårarna i valet, för någon måtta på dårskapet får det fan vara!

  SvaraRadera
 22. Oppositionen reagerar nu, Lars Leijonborg anmäler Freivalds till KU:

  http://lnk.in/39dq

  (Tjänsten http://lnk.in/php/index.php är utmärkt när man ska länka i kommentarer på blogspot!)

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.