2006-02-08

Vilken planet kommer hon ifrån?

Socialdemokraterna har pressat upp kostnadsläget, infört lagstiftning som gör att företag inte vågar anställa och regeringen driver en skattepolitik som innebär att den som investerar sina pengar och sliter hårt bestraffas för detta.

Nu anklagar den socialdemokratiska partisekreteraren Marita Ulvskog näringslivet för att dra ner på investeringarna i Sverige - i syfte att skada Det Socialdemokratiska Partiet!

OK. Sossarna har tappat all markkontakt. De håller på att glida från släpig långbänkspolitik som bara kunnat konstatera att saker och ting gått åt pipan - till rena, egocentrerade konspirationsteorier.

De här människorna är svårt omdömeslösa och har bara en drivkraft kvar - att klamra sig fast vid makten för maktens egen skull.

Sverige behöver en ny regering! Skit samma vilken, höll jag på att skriva - för det viktiga är att sossarna måste ut innan allt havererar totalt.

Uppdatering: Det är tydligen inte bara svenska företag, utan en hel omvärld, som bestämt sig för att vara tarvliga mot Marita och hennes parti. Konspirationen växer...

4 kommentarer:

  1. Hur lågt kan sossarna egentligen sjunka när det gäller att försöka syffla över ansvaret för sin egen inkompetens på andra?

    Men de verkar i alla fall vara lite mer kreativa nu, de har ju sedan 1994 skyllt nästan alla sina tillkortakommanden på att borgarna hade makten i början av 90-talet.
    Men kanske till och med (S) har börjat inse att det inte riktigt håller längre, så den nya syndabocken är näringslivet.

    Socialdemokrater och ansvarstagande tycks vara högst inkompatibla med varandra.

    SvaraRadera
  2. Sverige behöver en ny regering! Skit samma vilken, höll jag på att skriva - för det viktiga är att sossarna måste ut innan allt havererar totalt.
    ..ett totalt haveri kanske vore hälsosamt, så politiken kunde vridas i en markant annorlunda riktning?..

    ..Maggie Thatcher..

    SvaraRadera
  3. Först Persson som tycker att det är obekvämt med uttalanden som går emot regeringen, sedan socialdemokratisk poker samtidigt som man försvarar ett statligt monopol (socialdemokratin = staten?) och Ulvskog tror att näringslivet finns mest för att resta sossarna, typ. Hjälp?

    //JJ

    SvaraRadera
  4. "Men det måste ju i så fall finnas ett trovärdigt alternativ. Frågan är om Fredrik Reinfeldt erbjuder det. Ska den borgerliga alliansen få förtroende får den allt bevisa att den inte ska driva samma politik som Persson."

    Tja, jag har i dagsläget inte heller mycket till övers för (social)moderaterna, men t om de, (trots den vänstervridning de gjort) ,är ett bättre alternativ än att låta de maktfullkomliga och verklighetsfrånvända sossarna sitta kvar vid makten. Att ge (S) fortsatt fötroende efter alla turer som varit är inte ens ett alternativ.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.