2006-04-30

Lite hoppfullt

Läs Mats Larssons krönika i Expressen om hur populärt allt amerikanskt är - bland de unga i Iran.

Länk

2 kommentarer:

  1. Japp, Ung Vänsters f.d. ordförande Jenny Lindahl uppgav ju Coca Cola Light som sin favoritdryck och gifte sig i Las Vegas.

    Men det hindrar inte henne från att vara kommunist.

    Dock så påstår de flesta Irankännare som jag hört att befolkningen i Iran är mer USA-vänlig än regimen, något som utgör en skarp kontrast mot övriga Mellanöstern (förutom Israel naturligtvis) där befolkningen genomgående är mer fientligt inställda till USA än regimerna. Fast med tanke på regimen ser USA som den store satan så säger det väl inte särskilt mycket att man är mer positiv än regimen. Det är ungefär som att säga "mer positiv till judar än Hitler" eller "mer benägen att dricka starköl och äta bacon än Usama bin Ladin".

    SvaraRadera
  2. Ha,Ha Att tro att USA och dess företag är olika saker är ju för sött. USA ÄR dess företag och fria företagsamhet. De produkter och varumärken vi älskar eller hatar kan bara födas i en fri marknadsekonomi. Skitjobbigt faktum för vänstern och islamisterna.
    Ge upp fjollet- ge dig hän, njut USA kapitalismens frukter öppet. (du gör ju det i smyg)
    MVH Humle

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.