2006-05-09

(S) surfar på Bobbys död

I dag börjar rättegången i det så kallade Bobby-fallet - vars gräsliga detaljer upprört i princip hela svenska folket.

I dag skriver även statsminister Göran Persson (s), Ingela Thalén (s) och Unga Örnars ordförande Kerstin Alenebratt en debattartikel i Aftonbladet. Rubriken är "Alla barn skall ha det bra".

Socialdemokraterna är skamlösa. De drar sig inte för att försöka kapitalisera på en tragedi och ett upprörande övergrepp - för att ta enkla partipolitiska poäng.

Det är naturligtvis ingen tillfällighet att de väljer dagen för Bobby-rättegången för att få en möjlighet att rabbla till intet förpliktigande byråproducerade (s)-plattityder av typen "Den svenska välfärden måste hela tiden utvecklas och förbättras för att Sverige ska vara ett bra land för alla - inte bara några."

Hade sossarna haft något konkret i sak att komma med, då hade det kanske varit en annan sak. Men det har de inte.

Vad de gör i dag är att surfa på intressevågen efter att en liten pojke dödats under vidriga former - för att Partiet skall kunna sprida fler meningslösa floskler inför valet.


Jag blir illa berörd.

Länk

4 kommentarer:

 1. Jag delar helt din syn i den här frågan. Jag orkar inte ens skriva någon svavelosande harang över hur unkna sossarna har blivit. Det räcker liksom inte till. Man blir bara så ledsen över att se hur lågt man kan sjunka för at vinna röster. "Ledsen" får bli dagens ord.

  SvaraRadera
 2. Ja fy fan vad man mår illa.

  SvaraRadera
 3. Själv blir jag övermåttan imponerad över alla kändisar som på kvällstidningarnas uppmaning vågar höja rösten och "rasa" mot barnmisshandel och vår kollektiva brist på ansvar.

  Inte.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.