2006-09-06

Dagens modeord

Honungsfälla

3 kommentarer:

 1. customer1Vänta nu!, Sossarna och LO har hur mycket pengar som helst och ändå betalar man en säkerhetspartner (Sentor) vars klantighet når rent olympisk nivå. Tillåt mig tvivla, ett säkerhetsföretag föreslår naturligtvis sin partner en säkerhetsnivå som är betryggande säker mot intrång. I stället så ligger sossarnas hela intranät vidöppet och därefter, på vårkanten så vet varenda amatör att man kan logga in på detta såll till intranät. Jag kan inte fatta annat än att detta är medvetet och nu var det bara att vänta på att någon inom alliansen skulle svälja betet, och det gjorde luf som bekant,
  Fortsättningen är intressant.

  SvaraRadera
 2. Håller med. De anlitades i, vad va det, mars för att utreda om mejlmannen, eller hade de redan innan dess ett samarbet?

  Sedan snackar Ulvskog om att de inom (S) inte har "samma tekniska kunnande" för att verka extra kunniga. Gäller det ert anlitade säkerhetsföretag också?

  SvaraRadera
 3. Skrev ihop en lättare genomgång av allt tidigare: http://www.aftonfabler.se/viewarticle.php?pid=56
  Vad är det då som skett? Kommer vi verkligen få reda på det? Kommer de 3 polisanmälningarna blåsa över lagom till efter valet, när det inte spelar någon roll? Troligen...

  Klantigt, sa Bill. Politiker i ett nötskal, sa Bull.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.