2006-09-04

Intressant

Det var Dagens Industri som avslöjade dagens affär – SAP.net-gate.

Man kan konstatera att DI-reporten bakom detta scoop är gammal SSU:are.

Har jag läst för mycket LeCarré, eller är något lite märkligt i den här historien..?

DI-artikeln

8 kommentarer:

  1. Men det ju exakt det jag precis tyckte var underligt med tajmningen!

    SvaraRadera
  2. HAX, det där med att DI-journalisten Fredrik Sjöshult, skulle vara SSU-are, är det något du har en bra källa till eller har du läst det på flashbacks forum?

    SvaraRadera
  3. Nu är bara frågan: Vilket år vilken dag och vid vilken mörk port möttes den 24-årige LUF:aren och journalisten Fredrik SjöShUlt för att koka ihop denna affär? Eller kanske man kan fixa nåt själv i en non-stop-skrivning av 398 romansidor... Hmm? Ulvskog som master mind! Det här blir mumma. :-)

    Tyvärr inte så trovärdigt.

    SvaraRadera
  4. Jag har haft kontakt med folk som träffat honom när han var aktiv i SSU.

    SvaraRadera
  5. LUF:aren och journalisten/SSU.aren kommer för övrigt båda från samma stad.

    SvaraRadera
  6. Hur kan ni diskutera en sådan där liten fisskandal?

    http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,881639,00.html

    SvaraRadera
  7. Ja, ni är så smarta, en FPare gör sig skyldig till dataintrång hos Socialdemokraternas FirstClassBBS, men i själva verket är det en konspiration av s från början till slut, FP är ett oskyldigt offer. Den som kommer med denna teori öär dessutom en känd liberal men är naturligvis helt objektiv. Du har läst för lite Le carré Alexandersson, då skulle du inte komma med något så dåligt.

    SvaraRadera
  8. Så det är sossarna som skall klandras i denna affär? Ni är ju fan inte kloka. Affären tycker jag kanske är en smula upplåst och som sådan påverkar den sannolikt inte valet. Men försvaret av densamma är desstovärre, aldrig hört värre. Lite underligt med tidpunkten för offentliggörandet av hela affären, där kan man väl anan något rävspel, men helst skall nog andra än övertygade liberaler komma med dessa synpunkter.
    Lyssnade på Leijonborg svt1 i kväll, utmärkt framträdande, precis så man skall göra vid ett sådant tillfälle, något helt annat än det ni presenterar här.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.