2006-09-20

Lite kul

Klassiskt Liberala Partiet har, i skrivande stund, fått 179 röster – att jämföra med det i media så hårt exponerade Unika Partiets 195 röster.

Till listan (uppdateras fortlöpande)

4 kommentarer:

 1. Innebär nog att med mer mediaexponering, och en mer känd och erfaren frontfigur (wink, wink, nudge, nudge, know what I mean?) så skulle siffrorna kunna öka dramatiskt.

  Trots allt är det rätt många relativt okända personer på de etablerade partiernes listor som fått fler personkryss.

  Det som ligger KLP mest i fatet i dagsläget tror jag är att de som är involverade i det är så pass unga.
  Det skulle nog behövas någon eller några fler erfarna, 30+ personer som varit med i det politiska spelet förr för att lotsa dem lite.

  SvaraRadera
 2. Kolla in de här lirarna:

  http://partiet.se/

  :-)

  SvaraRadera
 3. Bollen är i rullning, det är det som är huvudsaken. KLP kommer växa i och med att vi nu finns. Vi är inte längre några som står på sidan och gnäller, vi är nu med i matchen... och gnäller.

  Om fyra år är jag övertygad om att vi kommer få tusentals röster istället för något hundratal, och om åtta år kanske vi kan börja göra de etablerade partierna nervösa.

  Visst går det långsamt, och visst vore det roligt att komma in i makten direkt. Fast det tar tid att bygga något med verklig substans. Vi har mycket att göra med partiprogram osv. för att det ska bli riktigt bra.

  En resa börjar med ett steg, och nu har vi åkt.

  SvaraRadera
 4. Det slutade på 202 röster, plus åtta handskrivna som antagligen var menade för oss.

  När kan man se statistik på personvalsrösterna för småpartierna? Vore kul att se om det var nån mer än släkten som kryssade för en själv =)

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.