2006-09-11

Lugnet före stormen?

Visst har det hänt oroväckande lite, för att vara valslutspurt, i dag?

Miljöpartiet kräver poster i regeringen, för gud vet vilken gång i ordningen. Och alla vet att de ändå kommer att lägga sig platt till slut, som de alltid gör. De kräver också höjd bensinskatt, vilket möjligen kan störa Göran Persson något lite innan valet, men vilket säkert är ett välkommet krav efter. Om vänstern får sitta kvar, vill säga.

Lite förbryllad är också Hanne Kjöller i DN, som ängligt undrar om socialdemokraterna verkligen inte har något mer att komma med. Var är alla de ess som vi trodde att Göran Persson skulle ha i rockärmen? [Hannes valblogg]

Well, man kan i vart fall roa sig med att skriva på mot Göran Persson, på denna lista.

I övrigt får vi hoppas att morgondagen blir lite mer livad.

1 kommentar:

  1. De har en negativ grej kvar i alla fall.

    I veckan går ju Uppdrag Granskning. Borgerliga politiker ska utmålas som slav-herrar och Göran Persson kritiseras från vänster som girig godsägare.

    Men kritiken mot Göran verkar bli mild. I Expressen ojar sig Janne Josefsson om att han -- efter år av planering mellan valen? -- bara lyckats få 7 minuters intervju med Göran Persson och därför inte hann göra ett så bra jobb.

    http://expressen.se/index.jsp?a=677978

    Vilken j-vla gymnasieelev som helst hade nog klarat det bättre än Skjutjärnsjournalisternas skjutjärnsjournalist samt moderatstryparen Janne J.

    Stackars stakars Janne... vi får näja oss med hård kritik mot de borgerliga... det blir nog så bra så... jomsi-jomsi.

    Den nukleära grankningen på tisdag?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.