2006-09-14

Man undrar - vad gör han nu?


Kommer du ihåg "veckans snackis"? Det var e-post-marodören som spred falska rykten om moderatledaren i vintras. Och som sedan kunde spåras till socialdemokraternas partihögkvarter.

Kommer du ihåg Mats Lindström? Han var verksamhetscentral opinionschef hos socialdemokraterna. Han avslöjades också som avsändaren av nämnda förtalsmail. [Länk]

Lindström slutade hos (s). Det gjorde också två andra personer på opinionsavdelningen – Anders Lindberg och Per Wikholm – enligt egen utsago eftersom de tyckte att det blev lite dålig stämning på jobbet.

Stora delar av (s) mycket viktiga opinionsavdelning slutade alltså på ett bräde. Man kan undra hur sossarna hanterade denna kompetensförlust.

Man kan också undra vad Lindström, Lindberg och Wikholm gör i dag? Sitter de hemma och läser böcker? Eller har de fått jobb? Och i så fall var?

För sossarna kan väl ändå inte vara så korkade att de har grabbarna kvar i sina gamla funktioner – om än på neutral plats och med lönen slussad genom en annan del av Rörelsen? Eller?

Vad vet ni, kära läsare?

2 kommentarer:

  1. Ryktet säger att han sågs senast på lantbruksmässan på Elmia i Jönköping där han demonstrerade och sålde dyngspridare för traktens bönder.

    Det går tydligen jävligt bra och han trivs på sitt nya jobb.

    SvaraRadera
  2. "Tjänstlediga"...

    Visst osar det katt.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.