2006-10-14

Mörkermännen mullrar

Bertil Jonsson, ordförande i Skaraborg, säger till TT att han kände till "nyliberala krafter" i partiet.
– Men att det var så gott om dem, och på den här nivån, förvånade mig.

Ur Aftonbladets artikel om moderater som även kräver kulturministerns avgång.

Det finns fott om folk där ute som aldrig inser när det är läge att sitta ner i båten. Borelius avgång i dag, Reinfeldts fortsatta stöd för Stegö Chilò och budgetproposition på måndag. Det borde vara ett väldigt bra tillfälle att hålla munnen stängd...

Men de kan inte. För dessa moderater är kulturkonservativa. Det betyder att de delar kulturvänsterns uppfattning om att vissa människor skall ha rätt att göra vad de vill på andras bekostnad. Enda skillnaden är att det i deras fall är andra saker. De avskyr kulturministern, eftersom de fruktar att hon skall tvinga även deras kulturintressen att stå på egna ben.

Till artikeln

2 kommentarer:

  1. Detta är jävla märkligt. De måste ju fatta att de underminerar sin partiledare på så många sätt.

    Och om FSC får gå för tv-licensen, då måste ju partisekreteraren, stabschefen, ett antal riksdagsledamöter, en handfull kommungubbar och migrationsministern också avgå...

    Fullständigt obegripligt!

    SvaraRadera
  2. Det är ju det jag säger - *andra* prylar än kulturvänstern. Blåhåriga östermalmsdamers rätt att gå på opera för samma pris som på bio, till exempel.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.