2006-11-22

Det kom ett mail...

Intressant och värt att uppmärksamma:

Stöd det kinesiska folkets massavhopp från kommunistpartiet!

Samtidigt som vi här i Norden firar högtidligheterna i samband med Nobelpriset vill vi sprida den glädjerika nyheten om att över 15 miljoner kineser offentliggjort sitt utträde ur det kinesiska kommunistpartiet (KKP). Ett starkt ljus har börjat lysa i Kina!

Kommunistpartiet har under 56 år genom våld, tortyr och hjärntvätt förföljt stora delar av det kinesiska folket. Sedan två år har det emellertid dagligen strömmat in tiotusentals avhopp från partiet till det Internationella hjälpcentret för utträde ur KKP. (http://tuidang.net/cn/)

En av anledningarna som gjort detta möjligt är artikelserien Nio kommentarer om kommunistpartiet, vilket är en redogörelse för KKP:s brott genom historien, och som publicerades i The Epoch Times år 2004. (www.epochtimes.com)

Bland dem som tar avstånd från KKP finns en rad högt uppsatta tjänstemän. Den senaste är Jia Jia, generalsekreterare för Kommittén för vetenskap och teknik i Shanxiprovinsen. Han berättar bland annat att antalet avhopp i verkligheten är ännu fler.

Berlinmuren föll över en natt och med den det kommunistiska förtrycket i Östeuropa. Nu är även den sista stora kommunistdiktaturen på väg att förlora folkets stöd.

För att stödja det kinesiska folkets fredliga process mot frihet bjuder vi in er att gå med i paraden.

Gläds åt 15 miljoner kinesers mod. Visa ert stöd för de mänskliga rättigheterna i Kina.

Välkomna!

Samling: Medborgarplatsen, söndagen den 10 december kl.11:30

Avtåg: Kl 12:00 till Norrmalmstorg

Manifestation: Norrmalmstorg kl.14:00, med talare

Arrangör: Centret för utträde ur KKP

Kontaktpersoner: Yi: 073-9980584, Torbjörn: 070-7340786

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.