2007-01-16

Hur var det här då?

Det moderata finansborgarrådet i Stockholm, Kristina Axén Olin, har "trätt fram".

I DN har hon berättat om probelm med sprit och piller. Och om att hon fått behandling mot sina problem och nu går på AA-möten.

Men... varför?

Vad är det hon har gjort, som tvingar henne att träda fram innan det kommer ut? Har hon kört barnen i torktumlaren på fyllan?

Rykten säger att skälet till att hon träder fram är att hon skulle ha varit full på jobbet – vilket hon själv kraftfullt förnekar.

Och om man skall tro henne på denna punkt... Varför träder hon då fram? För att hon tror att det skulle dra röster? Knappast!

Kristina Axén Olin är en ovanligt bra moderat, för att tillhöra de nya moderaterna. Hon är smart och begåvad. Så varför gör hon det här? Förstår hon inte att det bara ser ut som om hon vill lägga locket på? Och om hon far med osanning om något – inser hon då inte att det inte finns några hemligheter och att allt förr eller senare kommer ut?

För övrigt: Att ha varit lite packad i ett jobb där företrädarna heter Mats Hulth, Ulf Adelsohn och John-Olle Persson – det kan väl knappast vara någon större synd..?

1 kommentar:

  1. Varför träder hon då fram? För att hon tror att det skulle dra röster? Knappast!
    -------------------------- Sannolikt därför att hon mår så dåligt att hon måste be om ursäkt för sin existens.

    Inte helt ovanligt för människor som bryter ihop fullständigt.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.