2007-04-16

Att lyckas räcker inte

Genomförda och flaggade skattesänkningar för alla.

En arbetslöshet som stadigt minskar.

All Time High på börsen.

Ändå tappar regeringen efter i opinionen – och sossarna blir allt starkare.

Detta visar att det inte räcker med att lyckas för att få väljarnas stöd.

Samtidigt måste man utsätta vänstern får hårdhänt granskning och kritik. För sossarna bygger fortfarande sin politik på en sopig ideologi. Deras maktapparat står i princip orubbad och är lika arrogant som alltid.

I politik kan man aldrig hoppas på att bli belönad för gott uppförande. Det krävs att man visar att det finns tydliga politiska motpoler. Och på den punkten får Alliansen underkänt. Det kan ha att göra med att vi just nu har en ovanligt ideologiskt ointresserad borgerlighet...

1 kommentar:

  1. SNFs Axelsson fortsätter att profilera sig som vår främsta miljötaliban. Regeringen har gjort en bra och rimlig miljöbudget. Enligt Axelsson är dock allt fel och framför allt för lite. Dieslar får inte vara miljöklassade p g a litet kväveoxider. Man måste vräka fler miljarder i Östersjön utan att först ta reda på vilka åtgärder som ger avsedd verkan. Man måste köpa mer produktiv skog och göra den inproduktiv (reservatsvillfarelsen). Jag tror vi måste samla till en miljöutbeldning till agronomen Axelsson. Dra in statsbidragen till SNF!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.