2008-01-11

En helt vanlig dag i riksdagen...Visst vore det trevligt med en... evighetsmaskin!

(Tipstack: Arne)

19 kommentarer:

 1. så pinsamt att jag inte vågar titta klart...

  SvaraRadera
 2. Väldigt, väldigt pinsamt.

  SvaraRadera
 3. tog 20 minuter att samla krafter för att ta mig igenom allt!

  Känns rätt bra att snubbarna som är med och styr landet har koll på saker och ting, det här är något som borde öppna upp folks ögon lite mer!

  SvaraRadera
 4. Eh... tycker ni är lite hårda... här har vi en politiker som rent bokstavligen är öppen för ALLA ideer! Vi borde hylla honom istället ;)

  SvaraRadera
 5. Enligt riksdagens webb är han dessutom lärare i det civila.

  Helt otroligt.

  SvaraRadera
 6. Det var länge sedan jag skrattade så gott. Underbart, helt underbart.

  SvaraRadera
 7. Den dumme kan verka smart, så länge han håller munnen stängd.... :D

  SvaraRadera
 8. Jag gillar den där snubben.

  Jag hade gillat honom även om hanvarit folkpartist.

  Han ljuger inte.

  Det är troligen det ni saknar.

  SvaraRadera
 9. Det här förklarar varför vänsterpartiet vill avskaffa betygen. De är helt enkelt bittra för att alla andra fick bättre betyg än de själva.

  SvaraRadera
 10. Jag har haft en del att göra med riksdagsmän på den borgerliga sidan. De flesta är som folk är mest, men en förvånansvärt stor andel ligger en bra bit under snittet. Jag tror folk skulle bli chockade om de fick veta hur pass dum man kan vara och ändå vara lagstiftare i det här landet. Halvera antalet riksdagsplatser och dubbla lönen.

  SvaraRadera
 11. "Halvera antalet riksdagsplatser och dubbla lönen."

  Varför är det en lösning? Då kommer det bara sitta 175 (349 kan inte delas på 2) idioter istället för 349. Och så kommer idioterna få dubbelt så mycket betalt för att ägna sig åt sin idioti.

  Jag gillar hur man gjort i New Hampshire. Där består State House of 400 representanter (för cirka en befolkning som består av cirka 1.3 miljoner människor), och de får betalt $100 om året. Och de stiftar bara lagar ett par månader om året. Och då är det utökade "öppettider", fram till några år sedan hade New Hampshire's riksdaga bara hade öppet en månad vartannat år. Helt enkelt eftersom den relativt frihetliga delstaten hade så få lagar att stifta. Det var förbudsivrarna som lobbade fram förslaget att ha öppet mer ofta för att man skulle hinna stifta fler lagar.

  SvaraRadera
 12. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 13. Varför använder libertarianer ofta skjutvapen som symbol på samma sätt som revolutionära vänster och höger organisationer på 60 och 70 talet?

  Vilket är budskapet till oss idioter som inte fattar?

  SvaraRadera
 14. Kolla in Pedersens svar och reflektioner:
  http://www.flashback.info/showpost.php?p=9588407&postcount=46

  SvaraRadera
 15. Kommentarerna är förresten bättre än själva videon :D
  Snubben visar att det inte är någon tillfällig sinnesförvirring utan ljuger,för bakom ljuset och fortsätter vara totalt ignorant!

  SvaraRadera
 16. Kommentarerna är förresten bättre än själva videon :D


  Jag utgå från att du då menar kommentarerna från det vrak som kallar sig ...fittsnopp...och har en bild på vänsterpartisten som avatar.

  Dom är definitivt bra.

  Sjukt bra.

  SvaraRadera
 17. jokaim
  "Eh... tycker ni är lite hårda... här har vi en politiker som rent bokstavligen är öppen för ALLA ideer! Vi borde hylla honom istället ;)"

  Nåja, man ska inte vara så öppensinning att hjärnan ramlar ut.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.