2008-04-23

Liberöl i Göteborg

Torsdag kväll är det inte bara talarkväll med Frihetsfronten (se nedan) – utan även Liberöl i Göteborg!

Var: Restautang Vasastan.
Adress: Viktoriagatan 2A.
När: Imorgon torsdag 24/4 kl 19:30.

3 kommentarer:

  1. Ett problem som jag uppfattat med dessa liberöler är att det kräver en hel del av den som vill träffa andra liberaler - och som gör så för första gången. Anledningen är att det ofta annonseras tid och plats, nästan alltid på en öppen krog någonstans. Hur känner man igen goda liberaler på en stimmig krog?

    Det vore bra om man i samband med annonsering om liberöl också lägger ut kontaktuppgifter till någon samordnare. En mailadress om man vill ha kontakt innan och efter, men framför allt ett mobilnummer så att den som är på plats men inte hittar den liberala gruppen kan ringa.

    Jag tror att det finns en del som velat komma, men som tvekat just pga att man inte har en aning om hur folk ser ut och därför ändå inte skulle hitta dem. Det finns säkert också en del som har dykt upp men inte hittat rätt, så de har vänt hemåt igen. Det är lätt att undvika sådana problem - jag skulle önska ett mobilnummer för varje liberöl så att vi slipper all missöden. "Rörelsen" är liten som den är, vi behöver ju inte göra det svårt för folk att bli en del av den.

    SvaraRadera
  2. Bra idé, vi funderade på detta under förra liberölen i Göteborg.

    Jag som anordnar detta heter Fredrik Brännhage och nås på 0702886163 (Jag nås på detta numret enbart under morgondagen/kvällen)

    SvaraRadera
  3. Det är lätt att känna igen liberalerna, man bara stryker omkring lite och lyssnar efter ord som "premisser". Sen kollar man lite diskret "är det ni som är nyliberalerna?", och saken är biff. Så funkade det för mig senast iaf :)

    Kanske hade varit fräckare med något mer än en skrynklig papperslapp som det stod frihetsfronten med kulspetspenna på dock :D

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.