2008-05-29

Demonstrera mot FRA:s avlyssning på lördag!

Glöm inte demonstrationen mot att riksdagen inom kort kommer att klubba den så kallade FRA-avlyssningen!

Lördag 31 maj kl 14 på Medborgarplatsen i Stockholm.

Detta kan vara din sista chans att protestera innan riksdagen beslutar att Försvarets Radioanstalt skall få avlyssna all internet- och teletrafik som passerar landets gränser.

Arrangör: Piratpartiet

3 kommentarer:

  1. Jag kommer. Det blir väl lustigt att ni får med er en statsanställd snubbe som verkligen jobbar med att övervaka, snoka och spionera på hederliga medborgare...
    ;-)

    Fast jag tycker personligen att det bästa vore om Piratpartiet dumpar sin "piratattityd" och satsar på att bli ett frihetsbejakande parti. Ett slags "Frihetspartiet". Ja, om nu inte nån obskyr källarbaserad förortsförening tingat det namnet redan...

    SvaraRadera
  2. Går man till Frihetspartiet.se hittar man ett parti som sedemera gick ihop med Nationaldemokraterna, så just det namnet är förknippat med vår absoluta motsats.

    Men strunta i namnet. Det har fördelar och nackdelar, men nu heter vi det. Det viktiga är att vi är det frihetsbejakande partiet i svensk politik.

    Vi tar inte upp alla frågor som man skulle kunna tänka sig skulle passa inom den ramen, utan vi koncentrerar oss på det som vi tycker är allra viktigast just nu: att välja rätt väg in i informationssamhället, så att det inte blir 1984 på stereoider.

    SvaraRadera
  3. -> Christian Engström
    *garv* Nä, gubevars, det där gänget vill vi nog äkta frihetsivrare absolut inte förknippas med!!!

    Visst är det fascinerande (eller "fars"cinerande) att begreppet "frihet" kan ha så väsenskild betydelse för oss enskilda människor. Alla strävar efter frihet - många dock endast sin egen version av frihet.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.