2008-06-09

En ny iPhone

3G, GPS och c:a 1.300 kr för 8 Gb-modellen.

Nice!

7 kommentarer:

 1. Jag visste inte att Apple skulle börja sälja iPhonen utan abbonemang. Annars håller ju knappast ABs prisjämförelse (och 199$ i USA säger ju väldigt lite om priset i Sverige).

  Eller har jag missat att dom gått ut med Sverige-specifik info?

  SvaraRadera
 2. "8 gigabytesversionen kommer att kosta bara 199 dollar i USA (motsvarar 1300 kronor)

  samma pris över hela världen"


  Så står det i aftonbladet

  SvaraRadera
 3. Och sen när brukar aftonhoran ha rätt? Titta på de andra produkterna som ska vara ungefärligt lika prissatta.. prislappen lär landa på 1700 åtminstone, frågan är om man måste teckna något otrevligt abonnemang samtidigt.

  SvaraRadera
 4. Åtminstone momsen måste läggas till USA-priset. Och ja, man kommer att bli tvingad att skaffa ett abonnemang för omkring 500 kronor i månaden.

  SvaraRadera
 5. Det här är ju stor humor. $199 dollar för den nya iphonen! Är ni hjärntvättade av apple eller går ni på "mobil för 1 krona!" här hemma också? Läser ni inget annat än apple PR?

  Det är $199 för ett 2 årigt abbonemang på AT&T exklusive dataplan. Du får inte välja abonnemang själv för samtal utan det bestäms av dem, ett tips är att det blir ett dyrt.

  Men det är ju i USA, hojtar macloten i hörnet. I Europa blir den billigare!

  I England går den för 99£, med ett 18 månaders abonnemang för 35£ i månaden. Okey, då räknar vi ihop! Abonnemangskostnad i 18 månader= 630 pund. Plus telefonen såklart, 729£ totalt. Totalkostnad för 18 månader= 8.470 kronor.

  Det känns i alla fall kul att iphone-användare nu också får använda sådana banbrytande funktioner som GPS, 3G (fast det var helt onödigt förra året..), samt möjligheten att söka i kontaktboken och kunna flytta/radera flera mail och meddelanden i stöten. :)

  Egentligen tycker jag den är skithäftig, men vad fan har hänt med folks hjärnor? tror ni att apple börjat sälja billiga grejer helt plötsligt bara för att Steve Jobs säger det?!

  SvaraRadera
 6. Om funktionerna finns på en iPhone kommer de i och för sig att fungera, vilket betyder att det är litet ointressant om de funnits som något slags beta-versioner på andra telefoner i åtta år förut.

  SvaraRadera
 7. Den är för stor.. som flickan sa ;^)

  Ehh nä. Men, nåt mer portabelt - mindre klunsigt står fortfarande på önkelistan. (som den smartphone-ägare/köpare man ändå är)

  När kommer...den där enheten med 3-3,2 tums skärm under 99x55x10mm (gärna med "riktig" kamera & win). Som man gått och väntat på? Ekvationen borde kunna lösas.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.