2008-06-17

FRA: En till på väg över till rätt sida

Sydsvenskan skriver i dag att den skånska riksdagsledamoten Tina Acketoft (fp) kan komma att rösta nej till FRA-lagen på onsdag. Så trevligt. Välkommen!

Länk»

(Tipstack: Ola)

Jag hade missat henne på min lista över ledamöter som är eller kan hamna på rätt sida i FRA-omröstningen. En uppdaterad lista hittar du för övrigt här. Och det finns fler. Den information som nu flyter in talar om att det finns flera annars rätt anonyma riksdagsledamöter som har väldiga problem med denna fråga...

I samma tidning kan man även läsa att internetleverantören Bahnhof kommer att vägra följa FRA-lagen, om den trots allt klubbas igenom. Det känns bra att ha en Bahnhof-adress! ;-)

1 kommentar:

  1. Jag kommer aldrig att rösta på något parti någonsin vilket är med och driver igenom lagen om att FRA ska avlyssna internet och teletrafiken generellt!
    Socialdemokratins förslag är i stort sett detsamma som alliansens och deras historia med illegala avlyssningar bakåt i tiden (IB-SAPO) förskräcker.
    Att de nu på onsdag röstar emot borgarnas förslag är bara ett spel inför gallerierna, tyvärr!
    Hur många är inte vi inom väljarkåren som knuffas ut i den politiska kylan nu?
    Om man är demokrat så måste man nu ställa sig frågan, hur ska man rösta i nästa val?
    Pest eller kolerafrågan kommer åter på dagordningen för oss!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.