2009-01-07

(S) vill förbjuda anonymt surfande

Så finns det då svart på vitt:

Socialdemokraterna vill sätta stopp för anonymt surfande, för att ge IPRED1 vassare tänder.

Suck!

8 kommentarer:

  1. Är det så det där lätt vaga uttalandet ska tolkas, alltså? Jag har försökt få tag i Tomas Eneroth för ett förtydligande, men inte lyckats.

    SvaraRadera
  2. Leif: Tror du på allvar att dom är lika smarta som ett packet fryst torsk och inser att dom går en väg som inte leder någon vart?

    Det tror inte jag. Socialdemokrater och Moderater är två lika korkade sidor utav samma mynt...

    SvaraRadera
  3. Ssargon: Visst skulle de mycket väl kunna få för sig nåt sånt här, men jag vill ha det lite bättre bekräftat.

    SvaraRadera
  4. Leif: Med tanke på deras ställningstagande tidigare så kan jag inte förstå vad annat dom menar med sitt utspel.

    Visst, det kan tolkas annorlunda men jag förstår inte varför dom skulle gå den vägen.

    SvaraRadera
  5. Anonymitet verkar vara viktig. Demokratin är svagare än vi tror. Migrationsverket, staten själv, ger en medarbetare sparken för att ha uttryckt sympati med Israel på sin blogg. När mannen fick rätt i domstol valde Migrationsverket att köpa ut honom.

    Andra medarbetare tillåts däremot hetsa mot Israel. Det är tydligt att vissa åsikter var tillåtna medan andra åsikter var förbjudna.

    Att det var demokratiska åsikter som förbjöds av staten medan antisemitism påbjöds av staten är märkvärdigt. Det verkar som om anonymitet på internet är nödvändigt för yttrandefriheten.

    Fast Bodström skulle säkert anmärka att den "inte väger lätt utan väger ingenting alls" som han gjorde om informationsfriheten.

    SvaraRadera
  6. Politiker klarar sig inte utan problem, därför går de i taket nu när de inte får vara ensamma, eller åtminstone företräde till/om problemformuleringarna...

    Så enkelt är det.

    SvaraRadera
  7. Jag ska utveckla lite, Politik är i grunden; problem-reaktion-lösning.

    När politikerna får konkurrens om lösningen på problemen verkar det som att det uppstår totalitär output från många av våra "old school"-politiker.

    SvaraRadera
  8. arthur,

    har du belägg för att anställda på Migrationsverket har bloggat till stöd för palestinierna? I så fall vore det en intressant nyhet.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.