2009-10-07

Livet från den ljusa sidan...

En vecka före den förra FRA-omröstningen hade motståndet bara börjat. Det var på slutspurten som allt fick de proportioner det fick. Det finns med andra ord fortfarande tid att få nej-kampanjen att flyga till nästa onsdag. Om alla hugger i!

8 kommentarer:

 1. Men då fanns knappt några motståndare, inte ens s k gammelmedia meddelade nåt om massavlyssning av svenska folket. Nu borde folk veta, men bryr sig inte så mycket. De bryr sig mer om de kommer att få en hundring extra i månaden snart.

  SvaraRadera
 2. Skam den som ger sig men man är imponerad över hur många som tycker staten ska ha rätt att samla all information m.m.

  Owell... skam den som ger sig som sagt...

  SvaraRadera
 3. Henrik.
  Jag har med stor behållning följt och läst dig ända sedan mitten på 90-talet när du gjorde Allvarligt Talat. Knivskarp samhällskritik och humor. Klockrent.

  FRA är viktigt. Du fick mig att överge m och rösta pp.

  MEN, ditt numera ensidiga fokus på detta riskerar att göra dig och dinn blogg HELT IRRELEVANT. Var är bevakningen och nedgöringen av politiker, vänsterpack och moralpanik i allmänhet? (Inte ett ord till stöd för Anna Anka, bara en sån sak)

  Jag finner att det knappt är lönt att läsa dig längre. För egen del finner jag detta sorgligt.

  SvaraRadera
 4. Anonym, 7.38
  Sen när blir fokus på FRA irrelevant.
  Förklara gärna, stödjer du numer massavlyssning av svenska folket.

  Borde Hax koncentrera sig på Anna Anka? Är det vad du säger?

  SvaraRadera
 5. Första gången jag läser ett inlägg här som tycker att Hax borde bli mer som aftonblaskan...

  SvaraRadera
 6. Anonym skriver: Inte ett ord till stöd för Anna Anka, bara en sån sak


  ....Stötta Anna Anka? Den största hjärndöda kommentar jag hört i hela mitt liv, Om Hax stöttar Anna Anka kommer jag tappa all respekt för honom. Kärringen kan ju för fan inte ens ta sig igenom en mening utan att säga något totalt hjärndött.

  Det är puckon som Anna Anka som får Gudrun Shyman att framstå som Einstein. Gudrun är fullkommligt tokig, men Anna Anka är efterbliven.

  Den som tror att en efterbliven stackare som Anna anka står för frihet är totalt efterbliven själv.

  Sluta ät så massa kemikalier Anonym, när jag hör att sådana som dig finns i kampen för frihet blir jag mörkrädd, korkade människor som dig måste nästan vara farligare att ha som vän än som fiende.

  SvaraRadera
 7. "(Inte ett ord till stöd för Anna Anka, bara en sån sak)"

  Woah there... sakta i backarna nu!

  SvaraRadera
 8. Tack Henrik, bloggen har blivit mycket bättre de senaste två veckorna!

  Som du sa till en senare kommentar med samma innehåll, du bestämmer över din egen blog. Men i all välmening ville jag hjälpa dig att inte förlora läsare/supporters i onödan.

  Sorgligt att det var Ank-parantesen som tog skruv bland "trollen", inte min sakliga invändning.

  Till er: Personen Anka är ointressant, men Ank-historien är relevant eftersom den så tydligt blottlägger förföljelsen av oliktänkade och att bara vissa åsikter är ok i vår ankdam - nåt som hax så heroiskt använder sitt liv åt att motverka. Go first amendment!

  //Anonym 07:38

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.