2009-11-20

I mina kvarter...

Teknologparty med öl och långtradare på Grand Sablon. 3.000 pers+, hög musik, ett jävla håll igång och inga kontinentala alkoholvanor så långt ögat når.

Utanför min port stod en yngling som försökte kissa och kräkas samtidigt.

Ambulanser i skytteltrafik.

Vilken tur att man inte är ung. Nu behöver jag en sup!

11 kommentarer:

  1. Låter kul, kan kanske borde titta förbi någon gång.

    /Teknolog

    SvaraRadera
  2. Alla tio restaurangerna och barerna vid Sablon håller stängt i blotta förskräckelsen. / HAX på iPhonen

    SvaraRadera
  3. Efter FPs Erik Ullenhag verklighetsfrånvändna sonderande utav "vad ungdommar tycker är viktigt" så är det fler som behöver en sup:

    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3828615.svd

    SvaraRadera
  4. Hahahaha, stackars sate! Hoppas han fick all den hjälp han behövde.

    Minns själv hur man den första gången söp sig knall på farsans conjagare och spydde som en räv efteråt. Det var tider det! Drack inte Congac på typ 10 år efter det.

    Ullenhag var socialliberal innan han sålde sin själ för att bli partisekreterare. Så funkar det i FP, man betalar kritikerna så de håller käft. Känns ju så där lagom nytt och fräscht! Vad hände med Birgitta egentligen?

    Passar så lagom nu att komma med eftergifter när det gäller friheten på nätet då man redan infört FRA och Ipred och snart även ACTA. Om de verkligen menar allvar så ska all denna smörja väck och det snarast.

    Kan inte fatta att jag röstat på dessa dårar i riksdagsval och mer än en gång dessutom. Jag skäms och lovar att aldrig överge PP så länge jag lever.

    SvaraRadera
  5. "Jag skäms och lovar att aldrig överge PP så länge jag lever."

    Tzhat kan be arranged...

    SvaraRadera
  6. Fantastiskt roligt. Jag var också där, med tillgång till öl och allt.

    Gustaf

    SvaraRadera
  7. "Fantastiskt roligt. Jag var också där, med tillgång till öl och allt.

    Gustaf"

    Jaha. Och hur var det här då? Kan inte de jvla stupfulla studenterna hålla sig till sina kvarter? Eller Ardennerna? Barerna på Sablon har stängt två gånger per år; juldagen och dagen då studenterna flyttar in ölfabrik på torget. Och dricker upp den. Traditionen måste ha uppstått efter 1945, annars skulle tyskarna ha gjort helt om, hur ölälskande de än är.

    SvaraRadera
  8. Äh, var inte så bitter. Du hade varit lika välkommen som jag om du velat dricka öl på Sablon igår. Och hade du velat dricka någon annanstans hade det inte heller varit ett problem eftersom Bryssel har både en och två barer utanför Sablon.

    Gustaf

    SvaraRadera
  9. Gustaf: "Äh, var inte så bitter. Du hade varit lika välkommen som jag om du velat dricka öl på Sablon igår."

    Med några tusen studenter som kräks på varandra vid 15-tiden? Nja. Tack och lov så är ju alla bortfraktade av ambulanser ett par timmar senare, men det vore bättre om de parkerade sina öltruckar i någon skog. Har de inte råd att gå på bar vid Sablon så ska de inte vara där/här.

    Och varför vita rockar? Inte bra om man ska ligga i rännsten.

    SvaraRadera
  10. Visst kan man åka ut i en skog, men då tappar man hela traditionen. Festen har anordnats sen 1880-talet och man har alltid gått från Sablon till La Bourse. Nu handlar det visserligen mer om att supa än att hedra minnet av ULB:s grundare, men en studentikos tratidion ändras inte bara så där.

    Och ja, naturligtvis förstår jag dig. Det är alltid tråkigt när det uppstår konflikter. De du såg i rännstenen var åtminstone varken jag eller mina vänner. :)

    Gustaf

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.