2009-11-14

Landad

Tjohoj! Att flyga Bryssel-Stockholm och i princip vända är en sak. Att göra det över Charleroi och Skavsta är faktiskt lite överkurs och en rätt utmattande upplevelse. Bara så du vet.

Men nu har jag fått sova ut. Jag har lunchat med Fria Moderata Studentförbundet, som är på besök i Bryssel. Snart är veckans mail processade. Och jag har till och med hunnit köpa födelsedagspresenter till kvällens middag. Så nu är man människa igen.

Enda tankeskavet är hur man skall hantera soppan med Stockholmsprogrammet (se Demo-Crazy-postningarna nedan) när dessa kommer upp i plenum i parlamentet om en dryg vecka. Men det får bli måndagens problem.

5 kommentarer:

  1. Skavsta är ett oskick. Bygg ut Bromma! Folk får väl ljudisolera om de blir så störda.

    SvaraRadera
  2. +1

    En järnväg direkt till Skavsta vore inte heller helt fel.

    Nu kommer snart Uppsala Flyplats. 75 spänn med taxi från tåget. Gissningsvis kommer det mesta lågprisflyg från Skavsta och Västerås att flytta dit. (Plus att detta blir en fungerande transferflygplats från Arlanda. Bygger man en sart järnvägsförbindelse, så kommer det att gå snabbare att ta sig mellan ARN-ULA än mellan terminalerna på vissa större flygplatser.)

    SvaraRadera
  3. Här skall man komma ihåg att vänstern i Uppsala numera har som paradfråga att stoppa billigt flyg från staden.

    Deras problem är dock att tre fjärdedelar av befolkningen inte håller med dem.

    SvaraRadera
  4. Skavsta kommer sannolikt att dö när Uppsala öppnar. Vem vill åka ut i obygden för att flyga när det finns alternativ på närmare håll (om man bor i Stockolmsområdet)

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.