2010-01-21

Kvällsnöje

Nu skall jag snart dra mig mot järnvägen för månadens resa Strasbourg – Bryssel. Denna meningslösa flyttcirkus...

Nå väl. Tågresorna brukar vara ett bra tillfälle att lyssna på podcasts. Bland annat tycker jag att EconTalk har mycket matnyttigt.

Vi snackade om det där nyss. Man hör väldigt sällan politiker hålla riktigt långa tal inför stor publik nu för tiden. Nu har vi podcasts – som alla kan lägga upp och som alla kan lyssna till när de känner för det – istället.

Till EconTalk hemsida»

EconTalks hela programarkiv»

6 kommentarer:

  1. Sura Baya Johny21 januari, 2010 19:41

    Och du svara så sant jag står här
    Att du hade ett jobb på järnvägen
    Och sjön kom du inte ens när

    SvaraRadera
  2. I dagsläget läser fler personer din blogg än Jinges blogg enligt bloggtoppen. Jag håller långtifrån med dig i allt du skriver, men det är tillfredsställande att se avgrundsvänsterns främste företrädare förlora mark.

    SvaraRadera
  3. Uhm, får inte du betalt nu för att denna fulresa? :(

    Så, gnäll ännu mer, gnäll ännu högre. ;-)


    //ST

    SvaraRadera
  4. Kan inte precis säga att jag håller med om så mycket mer än piratfrågorna, men det här är den första politiska blogg som jag verkligen fastnat för. Rick är ju kul att läsa i PP-frågor men ofta alldeles för vinklad. Hax vinklar ju väldigt friskt med, men på ett sätt som är lite mer glimten i ögat. På något sätt upplevs Hax mer som "ta't lugnt och låt andra vara ifred med sitt" och Rick mest arg på ett snabbt ganska tjatigt sätt.

    Andra partiers bloggar är så formade av partiet att de är oläsbara. Eller är det någon som har tips?

    Märker det på de politiker jag känner personligen också att hela världsbilden blir politiserad. Ser ju tendenserna hos PP också - konspirationsteorierna haglar och man bygger en kultur som riskerar att bli intern och exkluderande. Opassande är en av de få som agerat motvikt och istället varit mer inbjudande mot allmänheten. Dit har man traditionellt alltid kunnat länka utan att skämma ut sig.

    /Arthur

    SvaraRadera
  5. Måste fortsätta tanken: Hur engagerar man folk i politik utan att de börjar se alla som inte delar deras nyvunna evangelium som fiender?

    /Arthur

    SvaraRadera
  6. Arthur, "Måste fortsätta tanken: Hur engagerar man folk i politik utan att de börjar se alla som inte delar deras nyvunna evangelium som fiender?"


    Om du skiljer på fiende och fiende, uhm och resten av fienderna eller nåt sånt, så blir det lite enklare.


    Det var A och O.


    Sen får du hoppas på det bästa.


    (Sannolikt är inte alla så som du tror, ty trott eller ej men dom flesta människor är inte fundamentalister. ;-)


    //ST

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.