2010-06-15

Italien kroppsskannas

"Italien planerar att under året införa kroppsskanning på alla offentliga platser som anses riskera att utsättas för terrordåd. Först ut blir landets järnvägsstationer."
Läs mer i DN...

Tanken på att bosätta sig i en grotta i skogen blir allt mer tilltalande.

5 kommentarer:

  1. Kroppsscanning är en fråga som PP kan driva medialt!

    1) cancerrisk "Tänk på barnen!"
    2) ineffektivt - redan bevisat av experiment (går att passera med pulverpåsar limmade mot benet etc)
    3) har redan läckt (stackars vakt med, hmm, spartanska genitalier som hans kolleger tyckte skulle vara kul att lägga upp på flickr eller liknande)

    SvaraRadera
  2. Du får gärna bnosätta dig i en grotta, så länge du fortsätter uppdatera bloggen! :-)

    SvaraRadera
  3. En varm, välmöblerad grotta med bra vinkällare och fett bredband...

    SvaraRadera
  4. Fast eftersom terrorister brukar gömma sig i grottor så förser nog för eller senare regeringen även alla grottor med checkpoints och kroppscanning.

    SvaraRadera
  5. "Fast eftersom terrorister brukar gömma sig i grottor så förser nog för eller senare regeringen även alla grottor med checkpoints och kroppscanning."

    Nej, det räcker med att man hårdvarulåser grottans internetuppkoppling till ECPAT-filtret och BT-blockering. Det är trots allt välkänt att den största faran hos terrorister som vistas i hål i backen liksom grottor är att de skall fildela bilder av sina illistiga planer intatuerade i huden på skändade små barn och därigenom krossa marknad, liv och civilisation.

    Det är åtminstonde min uppfattning efter att ha betraktat de "stora" hoten vi får höra om i prasselmedia och från EU.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.